Nauja Reduced price!
Zhili Vyrų Žiemos Megztinis Džemperis su Merinosų Vilna

Zhili Vyrų Žiemos Megztinis Džemperis su Merinosų Vilna

€66.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ilgai traukti, plaukų vilna, Merino, kūno merinos, ėriukų vilnos džemperis vyrams, merino vilna, merino megztinis, vyrų megztinis, traukti moteris, merino woil megztinis vyrams.

Dydžių Lentelė

Prašome pagal dydį diagramos tvarka.Modelis vilki M Dydį Diagramos.

Vitrina Modelį ir Produkto

Spalvos Atsisakymas : Dėl monitoriaus nustatymų, monitoriaus pikselių apibrėžimai, mes negali garantuoti, kad spalva matote savo ekrane, kaip ir tikslios spalvos produktas.Mes siekiame, kad mūsų spalvų, kaip galima tiksliau.tačiau spalvos yra skaičius nuo tikrosios spalvos.

Skalbimo Instrukcijos

Kadangi tai 100% Merino Vilnos megztinis ji bus sumažinti karšto džiovintuvas.Siekiant sumažinti susitraukimas - Ne mašina galima skalbti.Plauti rankomis šaltame, lygūs, sausas arba sausas valymas.

Prekės Ženklo Istorija

Zhili yra Kinija pagrįstas pasaulio interneto mažmenininkas, kad parduoti pasaulio švelniausiu audinio ir dauguma spalva-sugeria siūlų sukurti galutiniam Kašmyras Produkto, zhili mano, kašmyras yra daugiau nei prabanga; ji yra įrodymų, jog kažkas minkštas ir grakštus gali vis dar būti sunku ir paklausos atžvilgiu.

Prieš užsakymo

1、įsitikinkite, kad atlikote visus išsamus adresas ir kontaktinė informacija pildant savo pirkėjo informaciją.

2、Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

3、Jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertę, pagal užsakymą, prašome palikti pranešimą kai priėmimo tvarka.

Atsiliepimai

Mes labai reikšmė Klientų pasitenkinimą.

1、Jei jus tenkina prekė pirkote, tikiuosi, kad jums gali mums suteikti 5 žvaigždučių pagirti, tegul daugiau žmonių pamatyti ir pasitikėjimą mūsų produktais.

2、Jei esate nepatenkinti su daiktų, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir mes padarysime viską, kad išspręstų problemas, su jumis kartu.

Garantija

Jums bus gauti visą kompensaciją arba nemokama už pakeitimo, jei dėl žemiau padėtis:

1、Nepavyksta pristatymas 2、Negerai, prekės, spalvos ar dydžio buvo išsiųsti 3、Kokybės problema

Grįžti & Grąžinti

1、jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su manimi per 72 valandas prieš jums grąžinti.

2、jei prekė yra su defektais, 15 dienų, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Tačiau grįžti laivyba išlaidos bus sumokėti jūs.

3、Mes negalime priimti jokių grąžinti arba grąžinti, nes vyrai defektų ar Atsitiktinės žalos dėl netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo ar netinkamo priežiūros.

4、Prašome siųsti nuotraukas prekes kurios norite sugrįžti, arba valiutų, įskaitant visus įrodymus ir informaciją.

Modelio Numeris ZL19D0222W
Elemento Tipas Puloveriai
Su gobtuvu No
Apykaklės O-Kaklo
medžiaga Vilna
Audinys 100% Merino Vilna
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Kietas
Storis Storas (Žiemos)
Lytis VYRAI
Stilius Atsitiktinis
Apdaila NĖRA
Technics Butas Megzti
Uždaryti Tipas NĖRA
Vilna Standartinis Vilna
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai