Nauja Reduced price!
8PCS Nagų Dailės Lipdukai, Spaudos Plokštės Kalėdų

8PCS Nagų Dailės Lipdukai, Spaudos Plokštės Kalėdų "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Šablonai Spaudos Plokštės Dizainas, Gėlių, Gyvūnų Stiklo, Nėrinių Antspaudas Plokštės

€4.93

-39%

€8.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: logotipas nagai antspaudas, juodi nagai antspaudas, nagų dailė, žalia nagų antspaudas, silikoninis spaudas, nagų dekoras, mk štampavimo nagų plokštelę, gimė nagų antspaudas, noel štampavimo plokštė, kačių nagų antspaudas.

8PCS Nagų Dailės Lipdukai, Spaudos Plokštės Kalėdų "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Šablonai Spaudos Plokštės Dizainas, Gėlių, Gyvūnų Stiklo, Nėrinių Antspaudas Plokštės

Aprašymas: Puikus nagų dailės antspaudas, idealiai tinka dekoravimo nagus savo namuose.Kelis Kalėdų dizaino padarys jūsų nagai patrauklumą ir stiprinti festivalio atmosferą, tuo pačiu metu.Mėgaukitės nagų dailės savo namuose lengvai.

Savybės:

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

- Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

- Dydis: 12x6cm

- KALĖDŲ DIZAINAS: 8 gabalas Kalėdų nail art stamping plokštės, įskaitant visų rūšių klasikinis Kalėdų stiliaus modelius: Santa, Kalėdinės kepurės, Kalėdų kojinių, sniego senį, Kalėdų varpas, Kalėdų eglutė, briedžiai ir t.t., kurie gali pasiūlyti jums keletą pasirinkimų ir tinka bet kuri šalis, Kalėdų.

- AUKŠTOS KOKYBĖS NERŪDIJANTIS PLIENAS: Tai nerūdijančio plieno nagų antspaudų išgraviruotas pakankamai giliai, kad pakankamai lenkijos gražus matinis štampavimo nagų dailės rezultatas.

- PUIKUS DYDIS: nagų spaudos plokštės yra suprojektuotos bendros nago dydžio ir tinka labiausiai nagai.Jis gali būti taikomas nagą ar kojų.

- "PASIDARYK pats" VINIS: Tai yra smagu "PASIDARYK pats" nagų dailės su savo šeima ar draugais, kai šeimos susibūrimai ir šalys.Jūs galite gauti savo žavinga nagai ir taip pat juos naudoti papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono dėklas, atvirukai, taurės ir kt.Puikus ir profesionalus nagų dailės specialistai ar nagų dailės besimokančiųjų.

- DOVANŲ IDĖJOS: lengvas būdas pabrėžti atostogų atmosferą Kalėdų Dieną.Taip pat gali būti nuostabi dovana jūsų šeimai ar draugams.

Pakavimo sąrašas

8*Kalėdų Nagų Antspaudas Šablonai

nail stamping Nagų Dailės Priemonės
Svoris Other
Modelio Numeris Kita
medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
nagų spaudos plokštės spaudos plokštė
valentino dieną nagų dailė plokštės rinkinys
Gimė Gana nagų antspaudas
Nail Art Stamping Plokštės nagų silikono formos
Kiekis Kita
Šablono Tipas Spaudos
DYDIS 12x6cm
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai