Nauja Reduced price!
Šiaurės prabanga kambarį liustra kūrybos dizaineris miegamasis hotel villa lempos modernus aukso liustra

Šiaurės prabanga kambarį liustra kūrybos dizaineris miegamasis hotel villa lempos modernus aukso liustra

€472.25

-6%

€507.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: termosas rose glld, tualeto maišelių dėklas, didmeninė stiklainį dangteliu, pearl naftos purfume, mama 4xl drabužiai, akiniai nuo saulės ramped, mickey prancūzijos žaislas, mickey veido piniginės, usb 128gb leizhan.

Šiaurės prabanga kambarį liustra kūrybos dizaineris miegamasis hotel villa lempos modernus aukso liustra

Savybės ir specifikacijos: Stilius: modernus paprastumas Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje Spalva: Aukso Šviesos šaltinis: LED Medžiaga: Geležis + Akrilas Procesas: Danga Įtampa: AC 90-260V Taikymo sritis: 11.5-30㎡ Tinka: gyvenamasis kambarys, miegamasis, valgomasis, tyrimas

1. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 2. Jei negavote paketą, per 60 dienų nuo mokėjimo datos, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisiekti su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 3. Pristatymo laikas teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis, pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Mūsų pagrindinis tikslas yra užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gauti 5 žvaigždučių įvertinimą. 5. Stengiamės, kad atitiktų jūsų reikalavimus.Tačiau, jei turite kokių nors problemų, gavęs paketą, prašome susisiekti su mumis el. paštu.Prašome neginčija, nieko prieš tai susisiekę su mumis.Mes atsakysime jums per 24 valandas ir suteiks jums labiausiai profesionalus sprendimas. 6. Mes suprantame problemas, su kuriomis galite susidurti, ir mes pasistengsime išspręsti juos visus.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą.Dėkojame už jūsų pastangas, kad šio pirkimo ir pardavimo patirtį malonus.

1. Kryžius-pirkiniai generuoja tarifus.Mes palaikėme eksporto tarifus.Pirkėjai turėtų turėti importo tarifai.Tikiuosi, jūs suprantate.Jei yra muitinės ar pašto imti jums tarifų, atsiųskite failą ir mes jums padėsime. 2. Mūsų darbo laikas nuo pirmadienio iki šeštadienio. (Pekino laikas 9: 00-18: 00).Jei turite klausimų, galite palikti mums pranešimą.Nesijaudinkite, mes padėsime jums išspręsti šią problemą. 3. Jūs sutinkate laikytis visų pirmiau minėtų taisyklių užsakant www.butautu.lt!

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Elemento Tipas Šviestuvai
Pagrindo Tipas Pleišto
Įtampa 90-260V
Modelio Numeris G1097
Stilius Modernus
Yra Lemputės Įtraukti No
Garantija Vienerių Metų
Sertifikavimo CQC
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Apdaila NĖRA
Diegimo Tipas Flush Mount
Yra Pritemdomi No
Korpuso Medžiaga geležies
Atspalvis Tipas Shadeless
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai