Nauja Reduced price!
Dviračių Mechaninė Spidometras Klasikinis Skaitmeninis Apvalios Formos Dviračių Spidometras Universali Vandeniui Ridos Chronometras Jojimo N

Dviračių Mechaninė Spidometras Klasikinis Skaitmeninis Apvalios Formos Dviračių Spidometras Universali Vandeniui Ridos Chronometras Jojimo N

€9.06

-24%

€11.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 99 spidometras, mergina mooning automobilį, ancel obd2, vw touran 2010 "bluetooth", raudona spidometras, oem spidometras, nešiojamų spidometras, hornet spidometras, retro spidometras, 4 colių spidometras.

Savybės:

1 dviračio spidometras yra grynai mechaninio tipo, nurodant teisingus ridos ir greičio duomenys, yra patikimi dviračių įrankis.

2 dviračių mechaninė spidometras yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Apvalkalas yra tvirti ir ilgaamžiai.Tai nėra lengva būti pažeistas ir turi ilgą tarnavimo laiką.

3 Ši dviračių mechaninė spidometras yra pasirengusi įrašymo greitis bei mylių per valandą.Skaičių skalėje yra, aišku, ir jūs galite pamatyti savo greičio intuityviai.Jūs galite pritaikyti sau pagal numerius ant ratuku.

4 Ši dviračių mechaninė spidometras yra universalus, kad spidometras gali būti montuojama ant dviračių su rankena, skersmuo apie 2,2 cm, įskaitant kalnų dviračiai, sausumos dviračiai ar paprastus dviračius.

5 dviračiu mechaninė spidometras yra klasikinis juodas spidometras, ji yra lengva įdiegti, gali būti įdiegta bet kuriuo metu, gali būti įdiegtas į kairę ir į dešinę, vairą, pagal jūsų pageidavimą pasirinkti kryptį, montavimas.

Techniniai duomenys:

Tipas:Mechaninė Spidometras

Laidinio Ilgis:70cm

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Juoda

Tema:Sportas

Už Dviratį Tipas:Universalios

Sporto Rūšis:Dviračių Sportas

Modelis:Kietas

Spidometras Skersmuo:8 cm

Supakuoti Svoris:340g

Chronometras ir Aksesuarai:Laidinis chronometras

Rankenos Skersmuo:2.2 cm

Funkcijos:Greitis,rida

Stilius:Klasikinis

Ekranas:Rodyklė, skaitmeninis

Pakuotė:

1x dviračių mechaninė spidometras

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Atsparus Vandeniui Hodometro Rodmens
Chronometras ir Reikmenys Chronometras Atsparus Vandeniui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai