Nauja Reduced price!
RUYISHIJIA Kryželiu Rinkiniai Rankų darbo Siuvinėti Miško elnias Siuvinėjimas Kryželiu

RUYISHIJIA Kryželiu Rinkiniai Rankų darbo Siuvinėti Miško elnias Siuvinėjimas Kryželiu "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Lankelis

€14.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kryželiu korėjos, meilė washi, kryželiu pradedantiesiems, cruze pradėti, kryželiu medis svajonė, drugelis, kryželiu modelis, rudens peizažas siuvinėjimo kryželiu siuvinėti, kryželiu spausdinti ant audinio, kryželiu 11ct mažas, kryželiu siuvinėjimo augalų.

Baigė produktų kryželiu siuvinėjimo yra kristalizacijos jūsų kruopščių pastangų ir emocinių, ir vertės rankų darbas yra daug didesnė, nei medžiagos.Nereikia pirkti pigius be trijų produktų (be etikečių gamintojo pavadinimą, arba gamybos data, ar tai reiškia, laiškais), kad nebūtų nuvertinti savo galutinius produktus.

Set1: Pakuotės Turinys :Siuvinėti Audiniai *1+Siuvinėti Siūlais *1+Siuvinėti Adata *2+Planas *1 Set2: Pakuotės Turinys :Siuvinėti Audiniai *1+Siuvinėti Siūlais *1+Siuvinėti Adata *2+Planas *1+Medžio Imitacijos Išsiuvinėti Hoopas *1 Set3:Pakuotės Turinys :Siuvinėti Audiniai *1+Siuvinėti Siūlais *1+Siuvinėti Adata *2+Planas *1+Bambuko Siuvinėjimo Lankelis*1 Set4:Pakuotės Turinys :Siuvinėti Audiniai *1+Siuvinėti Siūlais *1+Siuvinėti Adata *2+Planas *1+Medžio Imitacijos Išsiuvinėti Hoopas *1+Mažai Molbertas *1 Set5:Pakuotės Turinys :Siuvinėti Audiniai *1+Siuvinėti Siūlais *1+Siuvinėti Adata *2+Planas *1+Bambuko Siuvinėjimo Lankelis*1+Mažai Molbertas *1 Pastaba: ne už kadro,Pusgaminiai, Balta išsiuvinėti audinys be modelio Dydis įvadas Aukštos kokybės Medžiagas, natūralų ekologinės medvilnės: sveikos, aplinkai apsaugoti, jokios taršos.Kokybės Siūlai Ekologinės medvilnės temą: geras kietumas, ne Pilling, minkštas liesti.Spalvų Kontrastas

Spalva yra tiksli ir neblunka, tamsi spalva RUYISHIJIA Prekės siuvinėjimo siūlai Nuobodu siuvinėjimo siūlai Gatavo produkto ekranas Geras blizgesio, Ryškios spalvos, Siuvinėta linijos yra visiškai ir tolygiai Gera Kietumas Nėra Prarastas spalva yra pagaminti pagal tarptautinius naudoti DMC linija.Spalva yra ryškus, šviesus, blizgus, ne nyksta, ir pasukti, ir atsparumas gali pasiekti tarptautinės aukštesnio lygio. (vidutinis pasukti 45, spalva gali būti kietas.Tai gali užtikrinti, kad vandens, neblunka, kai vandens temperatūra pasiekia 80 laipsnių Celsijaus.).Siuvinėjimo siūlai yra unikalus fizinės veiklos rezultatus šilko blizgesį ir sklandų ir sklandžiai medvilnės audinio, ir turi puikių savybių neeilinio kietumas, nėra lengva išnyks po skalbimo ir insolation.Tikslumo Spausdinimo 100% grynos medvilnės, siuvinėta medžiaga su aiškiais simboliais, Tinklelis aikštėje, vienodas išsiuvinėti skyles, ir ne žvairas.Taupant laiką ir lengvai siuvinėti.Aukštos raiškos piešimo brėžiniai yra pagaminti iš AAA klasės padengtas popierius, spausdino profesinės spausdinimo mašinos, ryškios spalvos, kontrastas, ir Nenuilstamu akis.Prekės Ženklo Istorija Yiwu Mada Aksesuarai Co., Ltd.yra didelė įmonė integruoti dizaino, produktų ir pardavimo kryželiu ir deimantų paveikslų produktus.Nuo pat įkūrimo 1995 m. bendrovė yra puiki technologija, puiki kokybė ir nuolatinis savęs tobulinimas.Įmonė tapo viena iš pirmųjų pirmaujančių operatorių kirsti dygsnis pramonės Kinija, Dabar kompanija turi daugiau nei 20000 kvadratinių metrų modernių gamybos dirbtuvės ir didžiulis kapitalo praleido importo Europos skaitmeninės tikslumas 100% spausdinimo automatikos įranga.Prekės RUYISHIJIA, kaip vieną iš bendrovės anksčiau kryželiu serijos, kuri jau apėmė 18 kategorijų ir turi daugiau nei 1000 dizaino.Pardavimų tinklas apima visus didžiausius rinkos ir miestų Kinijoje, taip pat dešimtys šalių ir regionų, pavyzdžiui, Europoje, Amerikoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje, ir Artimuosiuose Rytuose. 1. We will ship prekės per 2-3 dienas, kaip greitai, kaip sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2. Laivybos išlaidos neapima importo mokesčiai, pirkėjų, atsakingų už muitų.

3. Mes mokame pirkėjų pirkėjai atgal elementus per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjams bus laivo grąžinimo ir užtikrinti, kad prekės buvo grąžintos į pradinį sąlygomis.

4. Elementai yra www.butautu.lt Standartinis Pristatymas, www.butautu.lt Premium Pristatymas, ePacket, pasiekia dauguma šalių per 5-35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.

5. www.butautu.lt, padeda Vizų, Boleto, "MasterCard", "Maestro Pin, "Western Union", "Webmoney", QIWI ir Banko pavedimu.Jei turite klausimų dėl apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

6. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

7. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Šalis

Paprastai Atvyksta Laikas

Rusijos Federacija

15-23 dienomis

Jungtinės Amerikos Valstijos

16-21 dienomis

Nyderlandai

14-26 dienomis

Prancūzija

14-19 dienomis

Jungtinė Karalystė

11-15 dienų

Kita

15-45 dienų

Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Tipas Pakuotė
Naudoti Namų Dekoracijos
Išorinės Pakuotės PVC
Modelio Tipas Animacinių filmų
medžiaga 100% MEDVILNĖS
Prekės Pavadinimas RUYISHIJIA
Išsiuvinėti audinys Spalva HD Skaitmeninis spausdinimas Medžiaga
Stilius Korėjiečių
"PASIDARYK pats" Rankdarbiams Siuvinėjimas Kryželiu
Rėmas No
Skaičiuojami Kryželiu Kryžminio Stitch Modelius
Įrankiai Išsiuvinėti audiniai, Siuvinėjimo siūlai, Adata, Brėžinys
Išsiuvinėti audinys dydis 14CT
Suskaičiuoti Kryžius, Siuvinėjimas DMC Kryželiu Rinkinys
kryželiu Kryželiu rinkiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai