Nauja Reduced price!
2021 3D T-shirt Vasaros Dvasią Punk Vyrų Drabužiai Mergina Spausdinimo Animacinių filmų pora Marškinėlius Balti Marškinėliai O-Kaklo Didelio Dydžio 110-6XL

2021 3D T-shirt Vasaros Dvasią Punk Vyrų Drabužiai Mergina Spausdinimo Animacinių filmų pora Marškinėlius Balti Marškinėliai O-Kaklo Didelio Dydžio 110-6XL

€2.70

-68%

€8.46

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: moulinet shimano, 3d gėlių nėriniai, užveržėjas širdis, alternatyvūs suknelė, geltona li, ilgai musulmonų marškinėliai, havajų moterims, hq4, mic panasonic, alternatyvaus stiliaus drabužių.

Pirkėjui

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 7 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 8 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas.

Apie Spalvų Skirtumai

Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Audinio Tipas Broadcloth
medžiaga Poliesteris
Lytis VYRAI
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Stilius Reguliariai rankovės
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Viršūnės Tipas Tees
Su gobtuvu No
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Topai
Modelio Tipas Spausdinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai