Nauja Reduced price!
Nauji Karšto Praktinių 10 Vnt Black D Formos Aliuminio Lydinio Laipiojimo Keychain Įranga Karabiner Mosqueton Karabinai Kablys W6R8

Nauji Karšto Praktinių 10 Vnt Black D Formos Aliuminio Lydinio Laipiojimo Keychain Įranga Karabiner Mosqueton Karabinai Kablys W6R8

€0.22

-29%

€0.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stiprus karabinai keychain, Aliuminio Kablys, karabinai taurės lauko, lipti virve, alpinizmo įranga, visiškai, edc karabinai raudona, carabin, lipti skriemulys, key chain kablys karinės, pigūs alpinizmo įranga..

aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: ilgis 80mm*plotis 42*skersmuo 7mm

Spalva: juoda, sidabro

Kiekis: 1 vnt

Speciali Pastaba:

Dėl saugos priežasčių, tai nėra rekomenduojama, kad alpinizmas, alpinizmas, ledo laipiojimo ir aukštos aukštis žaidimai.

Pagaminti iš kieto aliuminio lydinio, yra labai sunku.Ji patvirtina, D tipo aliuminio lydinio poliravimo valymo, kuris yra atsparus vandeniui, nusidėvėjimui atsparaus, didelio stiprumo ir patvarus.

Jį galima pakabinti ant kuprinės, raktų pakabukai, virduliai ir viskas, ko reikia, ir gali būti naudojama prisijungti palapinės, lynai ir kt., stilingas ir praktiškas!

Kokybės pirma, geriausias aptarnavimas.Klientai yra mūsų draugai.

Stilingas dizainas, 100% brand new ir aukštos kokybės!

pastaba:

Kadangi skirtingi kompiuterių ekranas įvairių spalvų, spalvų faktinių elementų, gali būti šiek tiek skiriasi nuo pirmiau minėtų vaizdų.

Kadangi dydis yra matuojamas rankiniu būdu, bus klaida 1-3 cm, prašome don ' t mind

Pakuotė:

1 gabalas, D tipo, karabinai

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Karabinai & Quickdraws

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai