Nauja Reduced price!
50pla12 planetos užraktas gitara dirželis su laikiklinė atrama, voodoo, Planetos Bangos

50pla12 planetos užraktas gitara dirželis su laikiklinė atrama, voodoo, Planetos Bangos

€21.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dydis kiaušinių staigmena, sluoksnis lg g5 šviesos, miršta maži rėmeliai, odos pu skystis, japonijos auto sausas, pėdų brolis xr33, lol bendrovė žaidimai, kmart hacky dovanos, sony psp ausinės.

50pla12 planetos užraktas gitara dirželis su laikiklinė atrama, voodoo, Planetos Bangos

Planetos Bangos patentuota planetos užraktas diržo užrakto sistemą, tinka beveik visos gitaros ir lieka uždarytas, kol paspaudus šone mygtuką.Skirtingai nuo tradicinių stygos, Planetos užraktas yra suprojektuoti, kad tilptų į esamus savo gitara diržo tvirtinimo mygtukus, taigi jums nereikės jų keisti.Taip pat, galite naudoti vieną dirželis ant skirtingų gitaros.Planetos užraktas yra patikimas, saugus ir patogus.

Patentuota rakinimo sistemos planetos užraktas diržas tinka beveik visos gitaros ir nereikalaujama pakeisti diržo tvirtinimo mygtukai.

Reguliuojamas ilgis nuo 35 "56".

Saugus apdailos, nebraižo įstaiga savo gitara.

Paveikslas Voodoo.

Galite įsigyti diržas su įprasta odos patarimai.

Sukurta menininkų visų stilių, austi diržai Planetos Bangos prašome su jų projektavimo net išrankiausių muzikantai.Įvairių spalvų ir piešinių, iš portretų temas unikalus kūrinys, pritraukia dėmesį, kad bet gitara.Diržas reguliuojamas ilgis nuo 35 "56".

Draugai, jei jums reikia unikalios specifikacija, jūs galite ieškoti parduotuvėje ar užduoti mums klausimą.Mes, be abejo, atsakyti ir rasti tinkamą produktą!

Prekių pristatymas yra atliekamas bendrovės sdek ar pašto rusijos Federacijos.

Kaip taisyklė, nedidelio dydžio prekės (reikmenys) pristatomos paštu, didelio dydžio (įrankiai ir įranga) yra pristatomos SDEC.

Siekiant sumažinti laivybos kaina, naudoti kuponus mūsų parduotuvės =)))

Dėmesio!!!Jei jūsų vietovėje nėra punkte, išdavimo SDEC, mes siūlome pristatymas į artimiausią tašką, ar galite užsisakyti komentarą užsakymo pristatymas "iki durų".Šiuo atveju, pristatymas bus mokama pagal jus, be to, gavus sklypo.

Apie parduotuvę "muzsale"

Mes parduodame prekes iš oficialių atstovų pasaulyje prekinių ženklų rusijos Federacijos teritorijoje.Mes dirbame dėl rinkos muzikos instrumentų ir muzikos įranga nuo 2009 metų. Nuolatiniai rėmėjai-visi-rusijos ir tarptautinių varžybų, kultūros ir švietimo projektus.

Mūsų patirtis leidžia suteikti jums įdomiausius prekes iš daugybę.Visos prekes turi garantija iš oficialių tiekėjų.

Visos prekės yra apdrausti.Tai yra didžiulis pliusas, dirbti su mumis.Prenumeruoti mūsų puslapyje.Jūs išmoksite, visų pirma, apie naujas prekes ir geros nuolaidos pirmas.

Laimingas pirkinių!

Nuoširdžiausi Linkėjimai, komanda MuzSale

Tipas dirželis
Prekės Pavadinimas planetos bangos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai