Nauja Reduced price!
Automobilio Salono Automobilių stiliaus Galiniai Stogo Oro kondicionavimas, Oro Ventiliacijos Angos Žiedas Dangtelis Apdaila 2vnt ABS Apdaila Tinka Subaru XV 2018

Automobilio Salono Automobilių stiliaus Galiniai Stogo Oro kondicionavimas, Oro Ventiliacijos Angos Žiedas Dangtelis Apdaila 2vnt ABS Apdaila Tinka Subaru XV 2018

€10.77

-30%

€15.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ventiliatorius stogo, miško, karavanas stogo ventiliacijos, camper ventiliacijos, "subaru", impreza, gdb wrx, 2018 m. " subaru xv, stogo rv, rv ventiliacijos.

2vnt Automobilių stiliaus Automobilio Salono Galinis Stogo Oro kondicionavimas, Oro Ventiliacijos Angos Žiedas Dangtelis Apdaila, ABS Apdaila Tinka Subaru XV 2018 Mūsų prekės yra vežamos per 1 - 3 darbo dieną po apmokėjimo, buvo baigtas.Mes laivas per logistikos pasirinktų pirkėjas, ir apie tai praneša pirkėjui metu, jei yra kokių nors pakeisti.Garantija Grąžinti:

Mes visiškai užtikrinti visos mūsų daiktų.Visos prekės yra visiškai naujos ir nenaudotos.Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.

Atsiliepimai:

Mes siekiame 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jūsų nuomonė yra labai imortant mums, Mes stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą mūsų pirkėjams.Prašome laišką mums prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus, kol jūs patenkinti. Atsakymas ir klausimas:

Q1: Kodėl pardavėjas pasirinkti įvairių laivo kelią nuo mano pasirinkimas?

A: Mes paprastai laivas pagal kurjerių pasirinkta kliento.Tačiau kai kurios atokiose vietovėse, pirkėjas renkasi logistikos negalite atvyko, arba logistikos bendrovė negali transporto, paprastai dėl tam tikrų priežasčių ir kt.Mes atsiųsime žinutę į informuoja apie tai pirkėją, Paklausti, pirkėjai savo nuomones,nepamirškite patikrinti www.butautu.lt pranešimą ".

Q2: Kodėl tu negali atsakyti į mano pranešimo laiką?

A:mes paprastai organizuoja darbuotojų darbą naktį, nes, kai jūs, žmonės, per dieną, tai naktį Kinijoje dabar.Mes offer24 valandų dirbti pilną paslaugų.jūsų užklausą bus atsakyta per 8 valandas.Mes tikrai tikimės, kad negailėti pastangų, kad tarnauti jums gerai.

Q3:Kai aš atšaukti savo įsakymus, kaip ilgai bus jums grąžinti savo pinigus?

A: Brangusis, kai tu atšaukti užsakymus, Ne mums, bet www.butautu.lt ketinate grąžinti pinigus atgal su 3-7days.

Elemento Aukštis 5cm
Elemento Tipas Chromo Stilius
Automobilio Modelis dėl SUBARU XV 2018
Elemento Ilgio 30cm
Specialios Funkcijos Rub, apsaugos, apdailos
Modelis, Metai Subaru XV 2018
Modelio Pavadinimas MC20S10035
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 0cm
medžiaga ABS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Plotis 15cm
Prekės Svoris 0.2kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai