Nauja Reduced price!
Transformatorius elektroninis transformatorius visi vario mažos galios transformatorių, 13X25 stalčių tipo 220V kintama 18V/7W

Transformatorius elektroninis transformatorius visi vario mažos galios transformatorių, 13X25 stalčių tipo 220V kintama 18V/7W

€34.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 15v 3a įkroviklis, dual 18v toroidinis transformatorius, 15v 2a adapteris, 75v, 200w 18v toroidinis transformatorius, mažas kintamo transformatorius, 25v toroidinis transformatorius, transformatoriai, transformatorius, sustiprina galios transformatoriaus, galios transformatorius kintamosios.

[produkto aprašymas]

Nominali galia]7W

[produkto specifikacijos] 13 X25 stalčių tipas ( Wang žodis aš-formos Gali būti daroma pagal užsakovo reikalavimus

[įvesties įtampos] Dvidešimt du 0V (11 0V, 380V Gali būti pritaikyti pagal reikalavimus

Išėjimo įtampa 9V]3V/6 V/ / 12V /15V/ 18V/24V / 36V (gali būti pritaikyti pagal reikalavimus)

[dažnio charakteristika] 50-60 Hz

Atviras būdas

Vėsinimo režimas] natūralus vėsinimas

Vienos fazės transformatorius

[ Ilgas ir platus, aukštas mm] 43 X46x35

[montavimo skylės atstumas] 53mm

[gamybos ciklą]

Mūsų gaminiai yra įprastomis aplinkybėmis, nuo gamybos pradžios užsakymą, kiekį, kad normaliomis aplinkybėmis, 1 pasiekti 2 Dienų gali būti siunčiami.Penkių 00 Tik virš 3 reach 4 Dienų gali būti siunčiami.

[kaina aprašymas]

Multi viela, multi bakstelėkite, aukšto slėgio, ilgai švino ir kitų kainomis be papildomų.

Reikia užsakyti transformatorius draugais prašome skambinti

Kontaktinis telefonas: 13857728408

QQ 362334683

Kontaktai: P. Yang

1 Parduotuvė gamyklos tiesioginio pardavimo , Daugiausia užsiima įvairių tipų transformatorių, EI Tipo transformatorius, R Transformatorius toroidinis transformatorius, naujas specialus transformatorių (aukšta temperatūra, Mara juosta), Atlieka tvarkymo, derybų modelio gamybos transformatorius pagrindinės, specialios transformatoriaus, CD Tipo transformatorius įtampos stabilizatorius specialios maitinimo transformatorius, trifaze sauso tipo transformatorius, SD Trijų fazių sauso tipo transformatoriai, aukštos įtampos transformatorius (1 tūkst --5 000 v ) , SLD kėlimo transformatorių, maitinimo adapteris, maitinimo transformatorius, alyvinių transformatorių mažmeninė ir didmeninė prekyba.Užtikrinti, kad jūsų aptarnavimo po pardavimo , Todėl prašome būti tikri, kad perkate !

2 Parduotuvė, taigi prekių rūšies, šaudymo, kaip dėl fotografavimo laiko linija, problemų dėl spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir nekilnojamojo, yra normalus reiškinys.Prašome būti tikri, kad Amoy draugai, pirkti, pavyzdžiui, reikia pirkti daugiau nei vieną kūdikį, pabandykite naudoti pirkinių krepšelis.Mūsų pristatymo laikas, [gamybos ciklą] pagal bendrąsias sąlygas mūsų prekes pagal užsakymus pradėti gamybą, suma, kad normaliomis aplinkybėmis, 1 pasiekti 2 Dienų gali būti siunčiami.Penkių 00 Tik virš 3 reach 4 Dienų gali būti siunčiami.

3 Visi transformatoriai, jūs galite pamatyti, yra kompanijos produktus. .Pristatymo laikas greičiau negu bendrasis 1 parduotuvė pasiekti 2 Dienas, mūsų kasdien pristatymo laikas yra po pietų 4 vietoje --5 vietoje , jūs gaunate vieną dieną anksčiau, dieną , Taigi, kai jūs pasiimti tai, kaip toli, kaip įmanoma, 5 Išankstinį mokėjimą , kad galėtume laiku pristatyti jums !

4 Kūdikį, vartojate kūdikių iki pristatymo , Mes visi buvo nuodugniai patikrintas ir išbandytas. Jei yra nenuspėjamas žalą laivybos procesas, jis turi būti pakeistas. Pardavėjas būti nurodytas tik vienas pristatymas .Visų labui iš mūsų , Prašome patikrinti pakavimo atidžiai, kai jūs pasirašyti už prekes. , Prašome prisijungti, jei yra bet kokia akivaizdi žala. !

Pašto pastaba

1 , numatytasis kurjerių kompanija Shentong, taktiškumas, Huitong, Azorų, rimuoti, daily express ir kt.jei nėra konkrečių express numatytąją kurjerių, nėra prašome susisiekti su mumis ir susitarti dėl pristatymo; default logistikos Debon logistikos ir pirkti kelių produktų, mūsų įmonės krovinių gabenimo mokesčio pagal faktinį svorį , jūsų labui , imtis kūdikių mokėjimo laiku informuoti mus keisti krovinių vežimo kainų , Kiek įmanoma krovinių nereiškia, kad jums nė cento , Mes ne, pranešti jums apie mokėjimo papildomų krovinių ir mes negrąžina !

2 parduotuvė užtikrinti, pristatymas laiku, tačiau dėl kurjerių kaip trečiosios šalies paslaugų teikėjai, ir negali nustatyti tikslaus pristatymo laikas, bendras Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje 1-2 Dienas, kitų sričių, kaip 3-5 Dienas, jei jūs negalite atvykti laiku, bet taip pat tikimės, kad gauti savo supratimą.

Dėkojame už jūsų paramą!!Linkiu jums kiekvieną dieną, turėti gerą nuotaiką ir saulė!Paslauga nėra gera vieta taip pat tikimės, kad atleisti!

Jei gaunate kokių nors klausimų, prašome susisiekti su parduotuvės darbuotojai iš karto, mes stengiamės spręsti jums!

Nepamirškite saugoti gerą vertinimą, skatina viena kitą apie ^______^ laukia matyti vėl tave.

Prašome prisiminti, kad mūsų parduotuvė Oi, noriu pridėti kaip draugą!Nereikia, prašome susisiekti su oi!Pastaba: jei yra du modeliai nuoroda, pagal savo poreikius užduoti pardavėjui kainą.Skirtingi modeliai turi skirtingas kainas.Kitu atveju pardavėjas laivą pagal nutylėjimą modelį arba dalimis.

Spiralinės Struktūros TOROIDINIS
Etapas NĖRA
Naudojimas lygintuvas
Modelis 220V kintama 18V/7W
Ritė Skaičius NĖRA
Modelio Numeris Transformatoriai
Dažnis tipas maitinimo dažnis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai