Nauja Reduced price!
2vnt Telefono Laikikliai, Universalus universalus Kablys Telefono Turėtojas

2vnt Telefono Laikikliai, Universalus universalus Kablys Telefono Turėtojas

€6.44

-43%

€11.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: spy cam sportas brachlet, super saiyan mėlyna sienos, marškinėliai f kelnaitės mergaitėms, trojos ploniausias prezervatyvas, trojos 66b talpyklos šildytuvo, marškinėliai fate stay night, racksack drobės žygiai, spy cam, wifi 120000mah, trojos condome laikrodžiai.

2vnt Telefono Lentynos Universal Automobilis Kalno Pasukti Automobilio galinių sėdynių Telefono Laikiklis Automobilyje, Naudojimo

Aprašymas

Dar erzina problema nuovargio kabinti telefoną?Ne daugiau rūpesčių, telefono turėtojas čia mes siūlome, iš tiesų gali padėti išspręsti problemą.Su 360 laipsnių pasukti dizaino, galite ją lengvai įdiegti telefono kablys ant galinių sėdynių, be jį pašalinti.Be to, ji taip pat gali būti naudojamas kaip organizatorius saugoti savo daiktus į automobilį laikyti savo automobilį švarus ir tvarkingas.

Funkcija

- Spalva: Pilka.Geltona.Smėlio spalvos.Juoda

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apie 12 x 5.5 x 3cm.

- Automobilių Pagalvėlės Telefono Turėtojas: Sulankstomos mobiliojo Telefono Turėtojas prideda papildomų funkcijų ir pašalina pavojų, ramiai tiesiog lankstymo jį ir koreguoti įrašą dydį į savo telefoną ir gauti kelyje.

- Geriausias Automobilių Lopšiai Pagalvėlės Mount Turėtojas Solution for Smartphones, siūlanti tau maloni patirtis.

- 360 °Pasukama Pakaba: Šis rėmelis sukasi 360 laipsnių ir jūs galite apversti pakaba priekinės arba galinės sėdynės!Apversti į priekį, patogus jūsų essentials, laikykite telefoną atgal ilgą laiką pramogų, arba įjunkite jį, kai galva poilsio paslėptas.

- Lengva įdiegti nenuimant galvos atrama.Ji gali būti lengvai konvertuojami į patogios laikymo vietos, todėl jūs galite pakabinti maisto prekių parduotuvės, krepšiai, drabužiai, reikmenys, ir tt.

- Mažų automobilių kablys daug tikslų, kuriuos galima naudoti kaip telefono laikiklį ar organizatorius savo daiktus į automobilį.

1 x Telefono Turėtojas

Nėra. Kabliukų 1
medžiaga PP

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai