Nauja Reduced price!
Bluetooth 5.0 Imtuvas Siųstuvas USB Dongle Stereo Belaidžio 3.5 mm Audio Adapteris su Mic TV/Namų Garso Sistemos/Automobilių

Bluetooth 5.0 Imtuvas Siųstuvas USB Dongle Stereo Belaidžio 3.5 mm Audio Adapteris su Mic TV/Namų Garso Sistemos/Automobilių

€6.73

-29%

€9.61

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: garso bluetooth tv, blutooth tv, "bluetooth" transmitt, "bluetooth" out, laboratorijos mėgintuvėlyje, išorės imtuvas, aptx automobilių garso, "bluetooth" klasė, garso imtuvas tv, garso srautas.

Aprašymas:

Persijungti tarp siųstuvo ir imtuvo režimai su paprasta uzsitiens jungiklis.Be vargo prisijungti naudojant pažangias "Bluetooth" technologiją, ir 3,5 mm garso kabelį (yra komplekte).

Išsaugoti savo seną stereo ar laidinio ausinių gyvas su nauja "Bluetooth" belaidį Ryšį, susieti su išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu iki 10 metrų atstumu, ir mėgautis puikia muzikos kabelis-nemokamai.

Pašalinti "Bluetooth" Garso vėlavimo, todėl jūs galite žiūrėti TV/ kino/ video ir klausytis didelio aiškumo garsas puikus sinchronizavimas.

Belaidžiu ryšiu siunčia garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo, garsiakalbius arba ausines.Arba belaidžiu ryšiu siunčia garso iš jūsų ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.

Slydimo šis siųstuvas & imtuvą į jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir jį on-the-go, be menkiausių pastangų.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: 5.0 "Bluetooth" Imtuvo ir Siųstuvo

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis:41*41*10mm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 * adapteris

1 * Micro-USB maitinimo laidas

1 * 3,5 mm Audio line

1 * Instrukcija

Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Funkcija NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
WIFI Standartą NĖRA
Pakuotė No
Sąsaja 3.5 mm
Parama Atminties Kortelės No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kiekis GARSO
Sertifikavimo NĖRA
Garso Takelio Vieną
Prekės Pavadinimas selectec
Modelio Numeris Bluetooth 5.0 Imtuvas Siųstuvas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai