Nauja Reduced price!
Lanksti Nusausinti Įrankis Ilgų Nagų Aliejus, Kuro Piltuvėlis, Sulankstomas Benzinas Vadovas Plokštė Valdybos Automobilių, Motociklų Ūkio

Lanksti Nusausinti Įrankis Ilgų Nagų Aliejus, Kuro Piltuvėlis, Sulankstomas Benzinas Vadovas Plokštė Valdybos Automobilių, Motociklų Ūkio

€2.45

-24%

€3.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: naftos kanalo adapteriai, ilgai alyvos piltuvėlį, silikoninės alyvos piltuvėlį, metalo alyvos piltuvėlį, Alyvos Piltuvėlį, indijos alyvos piltuvėlį, metalo lankstus piltuvėlio, lankstus alyvos išleidimas piltuvą, pvc lankstus piltuvėlio, didelės naftos piltuvą.

Lanksti Nusausinti Įrankis Ilgų Nagų Piltuvą Alyvos Priedų Motociklo Ūkio Mašinos Dyzelinas Variklio Skystis, Automobilių Degalų Ilgiau Piltuvą

Ypatybė:

Puikus piltuvas sistema lengviausias dėžė: Lankstus, drenažo įrankis yra puikus, drenažo naftos, benzino ir kitų skysčių, iš automobilių, sunkvežimių, motociklų, Atv, pramonės įranga, vejos įranga, ir krautuvai.

Pertvarkyti ir panaudoti pakartotinai, tūkstančius kartų: forma, formos, sukurti tobulas užsakymą piltuvą.Pakartotinai tūkstančius kartų.Kraštai gali būti suformuoti aplink filtrai arba drenažo sukurti nepralaidžiose antspaudas, išlaiko naftos prie variklių, kadrų ir aplinkinių dalys, nr. netvarka skysčiai

Lengvai nutekėti sunkiai pasiekia tepalo filtrai be bałagan: paprastas, bet naudingas įrankis perdavimo skysčių/sausas ingredientų iš konteinerių į butelius, išlaikant counter nemokamai iš išsiliejimo.

Platus pritaikymas: be išleidimo ir pripildymo skysčiai, gali būti naudojama įvairiose srityse, įskaitant peradresavimo vandens, krentančio iš vamzdžių, pildymo paukščių lesyklos ir pildymo trąšų talpyklos.

Sulankstomas ir labai suderinama: Tiesiog nuvalykite valyti ir laikyti plokščia ir sukite jį, kad tilptų į bet toolboxs.Veikia temperatūrose nuo -30 laipsnių pagal celsijų iki 425 laipsnių pagal celsijų, labai suderinama su bendrąja automobilių skysčiai, tiesiog pertvarkyti ir pakartotinai naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga:plastikas

Dydis:Mažas: 37x17cm/14.57x6.69"; Didelis: 50x20cm/19.69x7.87"

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Lankstus Nusausinti Įrankis

Naudojimas Komercinės Gamyba
medžiaga Plastikiniai
3 funkcija Automobilių Degalų Ilgiau Piltuvą
Modelio Numeris Alyvos Išleidimas Įrankis
funkcija 1 Alyvos Priedų Motociklo Ūkio
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
2 funkcija Mašinos Piltuvėlį
Prekės Pavadinimas alloet

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai