Nauja Reduced price!
Yeele linksmų Velykų Medžio Lentų Gėlės Pyragai Fone Photophone Fotografijos Kūdikių Foto Studija Apdaila Individualų Dydį

Yeele linksmų Velykų Medžio Lentų Gėlės Pyragai Fone Photophone Fotografijos Kūdikių Foto Studija Apdaila Individualų Dydį

€3.09

-28%

€4.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: photophone vaikams, fono medienos, fonas pyragas, torto foto, fone torto foto, photophone maisto, fonas pyragas, photophon, photophone vinilo, photophone mediniai.

YEELE -Mes esame profesionalios gamintojo fotografijos fone gaminiai, puikus dizainas, gamybos, pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo komandos, skirta teikti labiausiai ekonomiškas ir aukštos kokybės fotografijos foną savo klientus!

APIE USUAGE

Tinka naujagimiams, vaikams baby shower gimtadienio dekoracijas,asmens portretas produkto ir šeimos grupės nuotrauka.Taip pat gali būti naudojamas studija, kabinų, šalys, ir vestuvėms ir verslo/komercinė naudoti,vaizdo įrašymas.

APIE MEDŽIAGOS

PLONA VINILO (taip PAT PLONAS AUDINYS), Vinilo medžiaga yra geriausia medžiaga spausdinti, nes spalva yra labiausiai šviesus ir ryškus.Ši medžiaga yra lengvas, šiek tiek diaphanous,kuris yra tinkamas naudoti patalpų viduje.Tai ne plaunamas.

POLIESTERIS yra labai minkšta, geros kokybės.Jis gali būti plaunami taip pat gali būti naudojamas ant lauko, ir gali būti naudojamas kelis kartus.

PRIVALUMAI IR TRŪKUMAI

Vinilo spausdinimo poveikis yra šiek tiek geriau nei poliesterio.Vinilo spausdinimo spalvų sodrumas yra didesnė.Jei turite ypač aukšti reikalavimai ištikimybės spalva, ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti vinilo.Bet vinilo medžiaga bus kai raukšlėtis dėl transportavimo.Poliesteris neišblunka lengvai, kai jis yra veikiamas vandens, ir gali būti plaunami vandeniu.Poliesterio medžiagos yra kokybiškos ir tinkamos naudoti lauke.Bet kaina yra brangesnis už vinilo.

APIE PRITAIKYMAS SAVO REIKMĖMS

Mes teikiame nemokama individualiai pritaikytas paslaugas.Susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą, ir pasakyk man savo kūrybiškumą.Mes padarysime jūsų mėginių, kol jūs esate patenkintas.

APIE RAUKŠLIŲ

Oro mail dydžio apribojimų, tad teko laivas per lankstymo būdas, o ne sukti, ir tai bus normalu, jeigu yra keletas raukšlių.

1 būdas

Galite Geležies jo reversas norėdami pašalinti raukšles.Notic prašome: Naudoti žemos temperatūros!

2 būdas

Roll jį sandariai cilindru, ir laukti 3-4 dienas.

Metodas 3

Šilumos ji su garo lygintuvu atgal elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.Prašome geležies atgal paviršiaus su garo lygintuvu.(Pastaba: IP65 vandeniui).

APIE SPALVŲ SKIRTUMAS

Nes spalva režimas ekranas ir spausdintuvas yra skirtingos iš esmės, spalvų skirtumas yra neišvengiamas, tačiau mes galime kontroliuoti, tai klaida labai gerai ir neturės įtakos poveikis nuotraukų fotografavimui.Jei jūs turite supainioti apie tai, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuoroda nuotrauka.

Cheminio Pluošto Rašalinis Audinys Negalima skalbti
DYDIS According to option(width x height)
Prekės Pavadinimas Yeele
Stilius Scenic
Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Vinilo
Pakuotė taip
Pritaikoma taip
Modelio Numeris NSW02968
Tipas Purškimo Dažytos
Prašome Pranešimas Prekės yra tik fonas(JOKIŲ KLIJŲ)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai