Nauja Reduced price!
7/8

7/8" 22MM Moto Spaustuvai, baras baigiasi CNC Motociklo Rankenos rankena juosta Tvirtinasi baigiasi honda VTR1000F/FIRESTORM 1998-2005 m.

€4.96

-14%

€5.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: honda vtr, protas, moto padas, vtr 1000f, vtr, motociklo riešo, firestorm, rankena moto, honda superhawk, vtr1000f.

Aprašymas: Sveiki atvykę į mano parduotuvėje * Jei turite problemų apsipirkti, galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes atsakysime jums ir suteikti daugiau puikų aptarnavimą.Tegul kiekvienas pirkėjas turi malonaus apsipirkimo.Gaminio aprašymas ir aprašymas Conditon: 100% Naujos Medžiagos: CNC Aliuminio Kiekis: 1 gabalas, Nes fotografavimo procesą, bus tam tikrų chromatines aberacijas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis ir gauti realias nuotraukas objektų.Nuotrauka yra nuoroda tik, ir faktiniai prekės bus stipresnis.Produktai gali būti įdiegta ir naudojama be jokių pakeitimų, lengva įdiegti, nr. instaliavimo instrukcijos.Anodavimas, nėra lengva išnyks ir nebus rūdžių.Išvaizda mados dizainas, puikios technologijos yra labiau tinka savo dviratį. (Prašome patvirtinti, kad šis produktas tinka jūsų motociklą prieš perkant.)

Elemento Tipas Rankenos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 1inch
Prekės Pavadinimas YALN
Medžiagos Tipas CNC aliuminio
Elemento Plotis 1inch
Modelio Pavadinimas SBD-1
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Ilgio 1inch
Elemento Aukštis 1inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai