Nauja Reduced price!
Sniego Gniūžtės Puolėjas Lauko Įdomus Putinas Metikas Paleidimo Ginklą Žaislas Kalėdų Dovana Vaikams

Sniego Gniūžtės Puolėjas Lauko Įdomus Putinas Metikas Paleidimo Ginklą Žaislas Kalėdų Dovana Vaikams

€12.71

-29%

€18.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: plieno puolėjas, elektrinis sniego pūstuvas, sniego pūstuvas, paodin, kuprinė žygį, pen ginklą įdomus, pouf lauko, nugara į viršų, remates lauko, sniego sniego kamuolys.

Kulka Taškų:

1、Kalėdų Dovana Vaikams: Sukurta putinas kovoja žiemą, išskirtinį Kalėdų dovana vaikams.Taip pat galite naudoti putinas paleidimo šaudyti kitų medžiagų, klasifikuojamų paties dydžio.

2、2 Kamuoliai: Suprojektuoti su 2 kamuolius, padės jums padaryti ir pradėti 2 gniūžtėmis ne vieną kartą.Putinas žnyplės (atsitiktinė spalva stiliaus) gali padaryti vaikams žaisti geriau.

3、Saugus ir netoksiškas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, saugus, ne toksiškas ir aplinkos apsauga, todėl kokybė labiau rafinuotas.Dėvėti, atsparus, kietas, sunkus, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.Be to, gumos juosta turi gerą mažas atsparumas temperatūrai, gali parodyti, geras elastingumas net ir šaltą žiemą.

4、neslidžia Rankena: Su neslidžia rankena, veiksmingai užkirsti nukrypimų problemų.Rankena skirta mažų dalelių modelius, padidinti atsparumą, nėra lengva paslysti ranka, lengvai iššokti sniego gniūžtėmis, užtikrinant savo saugumą.

5、Kaip Naudoti: Naudoti pelėsių ant sniego gniūžtės ginklą, kad sniego gniūžtėmis. 2. Įdėti putinas į pusapvalės laikiklis į ginklą. 3. Ištraukite laikiklį pradėti putinas. 4. Traukite sukelti pradėti putinas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 35*24cm/13.78*9.45 į

Pakavimo Sąrašas:

Sniego Gniūžtės Launcher*1

Minkštas Gumos Rutuliukas*3 (atsitiktinė spalva)

Sniego gniūžtės Replės*1 (atsitiktinė spalva)

Kilmės KN(Kilmės)
drop laivyba parama
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
DYDIS S

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai