Nauja Reduced price!
Moterų Batai Naują žiemos Spalvų atitikimo Nurodė užtrauktukas kulno vidurio Aukšto vamzdis Moterų batai plius dydis 34-47 Kulno Aukštis 6.5 cm

Moterų Batai Naują žiemos Spalvų atitikimo Nurodė užtrauktukas kulno vidurio Aukšto vamzdis Moterų batai plius dydis 34-47 Kulno Aukštis 6.5 cm

€22.04

-48%

€42.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vokų stikers, fishtank stiklo, slidinėti kelnės, kumščiais rinkinys mt07, žvejybos xhp702, fishong lazdele ul, žvejybos tinklas spalva, centerpieces 9, žvejybos pludes.

Šiltas Patarimai

1. Dydis ar Tinkamumo Klausimais.Prašome pasirinkti tinkamą dydį su jūsų pėdos ilgis pagal mūsų batai dydis diagrama rodo.Jeigu turite kokių nors dėlionė su dydį pasirinkti,palikite man žinutę, mes galėtų būti jūsų geriausias patarėjas.

2. Prašome spausti "KNYGOS ŽENKLAS Pridėti prie Parduotuvės Sąrašo" (kairėje šio tinklalapio) įtraukti mūsų parduotuvėje jūsų pasirinkimą ir būti mūsų atlikite VIP .tada jums gali būti lengva patikrinti mūsų naujas atvyksta stilių ir savo užsakymų istoriją.

3. Pakavimo ir Vežimo.Paprastai paketas su burbulas maišą, o ne batus lange apsaugoti daiktų ir užtikrinti qucikly pristatymo.

4. Spalvų Neatitikimas.Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindį veidrodyje, apšvietimas ,fonas,t.t .Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis, norėdami pamatyti, jei grįžti ar iš dalies grąžinimo yra įmanoma.

5.Jei jums reikia batų mažo dydžio.Kinų dydis 30-33. Prašome palikite mums pranešimą.Galime pritaikyti.Ačiū

6. Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų parduotuvėje.Prekių kainos bus pigiau.Mes esame naujas stilius.Svetainė praneš laiku.Mes atsiųsime didelis kuponus apsipirkti gerbėjai.Prašome palikti pranešimą su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Ačiū

Įkrovos Aukštis Knee-High
Mados Elementas užtrauktukas
Uždaryti Tipas ZIP
Su Platformomis taip
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Padas Medžiaga Guma
Įkrovos Tipas Jodinėjimas, Jojimo
Modelio Numeris 956-1
Vidpadžio Medžiaga Audinys
is_handmade taip
Prekės Pavadinimas ndjczpmh
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Veleno Medžiaga PU
Pamušalas Medvilnės Audinio
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Platformos Aukštis 0-3cm
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Sezonas Žiemos
Batviršio Medžiaga PU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai