Nauja Reduced price!
MQ-4 MQ4 metano dujų jutiklio modulis MQ4 forarduino

MQ-4 MQ4 metano dujų jutiklio modulis MQ4 forarduino

€0.73

-3%

€0.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių storag, arduino dujų jutiklis, arduino dujos, lfotpp, mq4 jutiklis, arduino dūmų jutiklis, automobilių storag dėžutę, lauke automobilį, alkoholio jutiklis, automobilių organų.

Namų ar gamykla metano dujų, gamtinių dujų ir kiti kontrolės prietaisai išbandyti gamtinių dujų, metano 300 iki 10000ppm; Modulio Funkcijos: 1, naudojant aukštos kokybės dual-skydelio dizainas, su maitinimo indikatorius ir TTL signalo išėjimas nurodymus; 2-PADARYTI jungiklis, signalinis (TTL) produkcija ir AO analoginio signalo išėjimas; 3, TTL išėjimo signalas galioja, yra maža. (Kai maža išėjimo signalas šviesa gali būti prijungtas tiesiogiai mikrovaldiklis arba relės modulis) 4, analoginis išėjimo įtampa, tuo didesnė koncentracija, tuo didesnė įtampa. 5, metano, gamtinių dujų, yra geriau aptikimo jautrumą. 6, yra keturių varžtų skylių lengvas padėties nustatymas; 7, Produkto Matmenys: 32 (L) * 20 (W) * 22 (H) 8, ilgą tarnavimo laiką ir patikimą stabilumą 9, greitojo reagavimo ir atkūrimo savybėmis Elektrinės savybės: maitinimo įtampa: DC5V maitinimas (srovė): 150mA PADARYTI išėjimas: TTL skaitmeninės 0 ir 1 (0,1 ir 5V) AO galia :0.1-0 .3 V (santykinai švarus), didžiausia koncentracija įtampos aplink 4V Speciali pastaba: jutiklis yramaitina, turi sušilti apie 20S, išmatuoti duomenys tampa stabilus, jutiklis karščiavimas yra normalus reiškinys, nes vidaus šildymo vielos, jeigu karšta, nėra normalus.

Aprašymas:

MQ-4 Jutiklis Aprašymas: MQ-4 dujų jutiklis jautri medžiaga, naudojama švaraus oro laidumas yra mažesnis, alavo dioksido (SnO2).Kai jutiklis yra aplinkoje, kurioje yra degiųjų dujų, jutiklio laidumas didėja koncentracija degiųjų dujų ir oro padidina.Naudojant paprastas grandinės gali būti konvertuojamos į pokytis laidumo dujų koncentracija, atitinkanti išėjimo signalą.MQ-4 metano dujų jutiklis, didelio jautrumo, propanas, butanas ir turi gerą jautrumą.Jutiklis gali aptikti įvairių degių dujų, ypač gamtinių dujų, yra pigių jutiklių, įvairių programų.

Pakuotė:

100% Brand New

1set x MQ-4

Prekės Pavadinimas JIAQISHENG JQS
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MQ-4 MQ4 metano dujų jutiklio modulis MQ4 forarduino

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai