Nauja Reduced price!
USB 3.0 Didelio Greičio TV Docking Station su 4 Žaidimas Kortelės Saugojimo Pakeitimo 1080P Mini Įkrovimo Dokas

USB 3.0 Didelio Greičio TV Docking Station su 4 Žaidimas Kortelės Saugojimo Pakeitimo 1080P Mini Įkrovimo Dokas "Nintendo" Jungiklis

€15.32

-29%

€21.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: doko stotis "nintendo" jungiklis, dokas "nintendo" jungiklis, nvme docking station, bazinė nintendo jungiklis, pereiti valdytojas docking station, laidą televizija, dokas jungiklis, nintendo jungiklis mini dock "amazon", dsub hdmi, "nintendo" swotch mini dock.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

USB 3.0 Didelio Greičio TV Docking Station su 4 Žaidimas Kortelės Saugojimo Pakeitimo 1080P Mini Įkrovimo Dokas "Nintendo" Jungiklis

Ultra HD Transmission: Šis jungiklis dokas visiškai palaiko 4K, 1080p HDMI išvestis, jums reikia tik paspausti mygtuką dokas, kad persijungti tarp konsolės ekranas ir TELEVIZIJOS ekrane per 3 sekundes.Ultra HD " vaizdo kokybę už geriausią žaidimo patirties.

Greito Įkrovimo ir Žaisti, o mokesčių: Kai USB Tipas a yra prijungtas prie standartinio KS adapterį, galima pasiekti greito įkrovimo iki 15V / 2.6 A., Palyginti su panašiais produktais, ji ima greičiau, ir jūs galite žaisti, o įkrovimo.

3 Aušinimo Angos: Šis jungiklis docking station kroviklis yra sumontuoti 3 aušinimo angos, kurios leidžia mašinai išsklaidyti šilumą aukštas, žaisti žaidimus daugiau sklandžiai ir pasiekti geriausią patirtį.

Kompaktiškas, Lengvas ir Lengvai Atlikti: Palyginti su originalus Nintendo jungiklis bazės, mūsų tūris yra tik 20% jo tūrio, bet su 100% funkcionalumą.Puikus kelionės, šalys, arba perkelti iš vieno kambario į kitą.Tiesa, plug and play, galite naudoti ją bet kuriuo metu, bet kur, ir smagiai visą dieną su savo draugais.

Naujos Kortelės Lizdas Dizainas: jungiklis dokas turi keturis žaidimo kortų atminties lizdus, kuris gali būti lengvai perėjo žaisdami žaidimus.Komplekte du dulkių kištukai gali padengti kištukai, kai nebuvo naudojama, siekiant išvengti ilgalaikio dulkių sukelti funkcinių problemų.

Prievado konfigūraciją:

2 USB2.0, 1 USB3.0,

Vienas HDMI1.4 HD sąsaja

1 TIPAS-C plug (prisijungti prie JUNGIKLIO priimančiosios krovimo ir duomenų perdavimo)

1 TIPAS-C įvesties sąsaja (įgaliojimai bazė)

Vienas jungiklis mygtukas (lengva perjungti jungiklį priimančiosios sn ir TV sn)

Veiksmai:

1. Naudoti originalus maitinimo adapteris prijungti Tipo C sąsaja įėjimo galia jungiklio bazę.

2. Paimkite HDMI aukštos raiškos kabelį, prijunkite vieną pusę HDMI aukštos raiškos kabelis su HD lizdo TV, o kitą galą-prie HD sąsaja bazės.

3. Vieta jungiklį priimančiosios TIPO C plugon priekyje bazės, ir bazės gali konvertuoti šeimininko sn ir garsą į TELEVIZORIŲ.Mėlyna LED, ant pagrindo yra visada.

4. Paspauskite perjungimo mygtuką ant pagrindo perjungti TELEVIZIJOS sn su jungikliu sąsaja, ir mėlyna LED šviesa, ant pagrindo yra išjungtas.Paspauskite šį mygtuką dar kartą, norėdami įjungti jungiklį priimančiosios sn prie TELEVIZORIAUS pusėje sąsaja.Mėlyna LED yra visada.

5. Įdėkite ratuką (laidinio rankeną į vieną iš USB lizdai ant pagrindo užbaigti laidinio ryšio veikimo funkcija jungiklis rankenos.

spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:73.6x94.9x40mm

Pakuotės Turinys:

1 x Docking Station

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas easysmx
Pakuotės Turinys 1 x Docking Station
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris docking station
medžiaga Plastikiniai
DYDIS 73.6x94.9x40mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai