Nauja Reduced price!
Moterų Vasaros Drabužių Ištaigingas Dėvėti Moterims Dviejų Dalių Kostiumas, Kaklaraištis, Dažų, Spausdinimo Vest Pasėlių Viršuje Šortai Tinka Tracksuit Atsitiktinis Pižama Komplektai

Moterų Vasaros Drabužių Ištaigingas Dėvėti Moterims Dviejų Dalių Kostiumas, Kaklaraištis, Dažų, Spausdinimo Vest Pasėlių Viršuje Šortai Tinka Tracksuit Atsitiktinis Pižama Komplektai

€3.30

-29%

€4.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šilko pižama bol, y2k, kokybės verslo kostiumai, ponios, blizga tracksuit, pasėlių sporto salė viršų, moterų ištaigingas dėvėti, allneon kaklaraištis dažų, sweatsuits moterims, dažų marškinėlius, moterų pajama.

Aprašymas:

Medžiaga: Šis rinkinys atsitiktinis pižama yra lengvas ir minkštas, megztas audinys.Šis kaklaraištis dažų spausdinti pižama atsitiktinis kombinezonas yra pagamintas iš minkštos ir orui audinys, kuris gali jus atvėsti ir patogiai metu, poilsio ir miego.

Apvalios kaklo trumpomis rankovėmis Pajama Viršų ir pynimas krašto Pajama šortai yra geros rungtynės.Šis 2-piece Pajama kostiumas puikiai tinka moterims, paaugliams, moterų ar merginų; elastinga raišteliu diržo, galima reguliuoti liemens apimtį pagal jūsų poreikius.

Šis kaklaraištis dažų Pynimas Pajama laisvalaikio kostiumas yra puikus medaus mėnesį, jubiliejus, Valentino diena, vestuvių naktį, medaus, miegamojo, vonios kambario, arba kas karšta naktis, boudoir, atostogų ir laisvalaikio kostiumas, spa, poilsis, baseinas, kasdien dėvėti.

Šią vasarą Pajama atsitiktinis rinkinys yra geriausias pasirinkimas jūsų draugė, žmona, motina, sesuo ar draugas gimtadienio, Kalėdų, naujųjų metų, Valentino dienos, nuotakos šalis dovana, medaus mėnesį atostogų ar kitų festivalių ar jubiliejų.

Skalbimo instrukcijos: skalbimo mašinai, plauti rankomis, šalto vandens, aukštos temperatūros negali būti išlyginti arba balinti.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes bus suteikti jums puikus aptarnavimas po pardavimo!

Techniniai duomenys:

Audinio Pavadinimas: Medvilnės

Pagrindinės audinio sudėtis: Medvilnė

Turinys pagrindiniai audinio sudėtis: 30 (%)

Produkto kategorija: buitiniai drabužiai

Stilius: kostiumas

Stilius: paprastas ir natūralus

Storis: vidutinis

Taikoma lytis: Moteris

Pareigos: laisvalaikio, miego, namų, komfortą

Ilgis: 33cm

Tinkamas sezonas: vasaros, pavasario, rudens

Spalva: šviesiai mėlyna, oranžinė, Tamsiai mėlynas, rožinis

Dydis: s, m, l, XL, 2XL

Pakuotė:

1 * trumpas rankovės

1 * trumpas

Pastabos:

Prašome atkreipti dėmesį

Apie dydį:

Produktai yra matuojamas ranka, ir ten gali būti klaida, 1-3cm.Vienas centimetras (cm) = 0.394 colių (in).Jei turite problemų su dydis, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes jūsų paslaugoms!

Apie spalvų skirtumas:

Dėl spalvos nuokrypis ekranas ir įvairių asmens suprasti spalva, tikrasis objektas gali skirtis nuo nuotraukos.

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai