Nauja Reduced price!
VEVOR 7

VEVOR 7" x 3.5" Ekonomikos Moliuskas Bžūp Skrybėlę Šilumos Spaudos Mašinos, Spausdinimo Perdavimo Sublimacijos "PASIDARYK pats" Priemonė

€80.87

-10%

€89.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: paspauskite šilumos, mėsainiai paspauskite, vevor, Šilumos spaudos, vadovas paspauskite, butas šilumos spauda, automatinis šilumos spaudos mašinos, vevor šilumos spaudos bžūp, 2-asis ranka spaudos, didelis šilumos spaudos mašinos.

7" x 3.5" Ekonomikos Moliuskas Bžūp Skrybėlę Šilumos Spaudos Mašinos, Spausdinimo Perdavimo Sublimacijos

Hat Bžūp Šilumos Spaudos

Įrengta profesionali tiksli skaitmeninis valdiklis ir automatinis laiko valdytojas,tai nuostabi skaitmeninis šilumos spaudos suteikia jums aukštos kokybės ir didelio tikslumo.Naudojant die-liejimo aliuminio šildymo plokštės medžiagos, jų tarnavimo laikas gali tęstis iki 12,000 valandas.Jie yra labai populiarus rinkoje jų yra aukščiausios kokybės, puikaus dizaino ir prieinamos kainos.Jie yra tikrai geriausias jūsų pasirinkimas!

Savybės Ir Informacija

【PUIKUS KOKYBĖS】- Naudojant aukštos kokybės medžiagą, vaidino, mūsų skrybėlę šilumos spaudos mašina yra patvarus, super stabilus ir didelėms apkrovoms.Su išskirtinį išvaizdą ir bauda kūrinys, ši mašina buvo pripažintas ir mylimas vartotojams į rinką. 【ALIUMINIO PLOKŠTĖS】- Skiriasi nuo kitų rinkoje esančių produktų, mūsų šilumos spaudos priima mirti-liejimo aliuminio plokštės.Ji tarnavimo laiką, 12000 valandas, kuris yra 11,500 valandas ilgiau nei kiti tiekėjai, kurie naudoja įprastą silikono šildymo pagalvėlės. 【PUIKUS TIKSLUMAS】- Įrengta tiksliau skaitmeninių duomenų valdytojas ir automatinis laiko valdytojas, ši mašina bus automatiškai garso signalas, stop, šildymo, kai iš anksto nustatytą laiką ir nustatytą temperatūrą pasiekė, veiksmingai užkirsti kelią žalos skrybėlės ir kepurės. 【IŠSKIRTINIS DIZAINAS】- lenktas komponentai yra pagrįstai dydžio ir puikiai perduoti įvairių tipų skrybėlės ir kepurės didžiosios spausdinti.Be to, ergonomiškos putos, lygiagrečiai svirties rankena sumažina kliūtis, palyginti su kitomis susukti vienos rankos mašinos. 【Daugeliu programų,】 - Mūsų ekonomiškas ir praktiškas šilumos spaudos mašinos yra plačiai naudojami.Ji gali šildyti visų rūšių spalvinga ženklų, simbolių ir modelius skrybėlę, o tai ypač tinka priėmimo įvairios dovanos ir suvenyrai.

Specifikacijos Kaitinimo elementas: 5.5" x 3.5" (lenktas elementas) Temperatūros diapazonas: 0-399°C (iki 750°F) Laikmatis valdymas: reguliuojamas nuo 0-999 sekundžių Galia: 600 W nominali Galia: 110 V Matmenys: 10" x 16" x 12" Pakuotės Turinys 1 x Visiškai-surinkti mašina, 1 x iš Anksto įdiegta šildymo elementas 1 x naudojimosi instrukcijas Apie VEVOR

Taicang Vevor Mašinos, Įranga CO.,LTD .Mes skraido daugiau nei 1000 rūšių mašinų ir įrangos gaminių,ir užsiima tarptautinis verslas 10 metų.Šiuo metu,mes turime daugiau nei 200 darbuotojų.

Mūsų koncepcija yra orientuota į Rinką, remiantis klientų aptarnavimas

Per metų praktikos,esame sukaupę vertingos patirties, mechaninės įrangos pramonę,kuris suteikia mums galimybę aptarnauti įvairių šalių įmonių.Ateityje,mes jums suteiksime pilną žaisti mūsų pranašumus mechaninė įranga, pramonės ir aktyviai dalyvauti statant Šilko Kelias Ekonomikos Diržo ir 21-ojo Amžiaus Jūrų Šilko Kelias dalytis aukštos kokybės gamybos pajėgumus ir abipusės naudos.

Prekės Pavadinimas vevor
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Modelio Numeris CP2815-STHJ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai