Nauja Reduced price!
2vnt Padėkos Reklama Laimingas Rudenį Derliaus Durų Užuolaidų Veranda Kieme Kabo Vėliavos Dvieilis Atostogų Pasirašyti Sodo Embellishment

2vnt Padėkos Reklama Laimingas Rudenį Derliaus Durų Užuolaidų Veranda Kieme Kabo Vėliavos Dvieilis Atostogų Pasirašyti Sodo Embellishment

€7.98

-40%

€13.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: balionas raidė, helio balionas, balionas vienaragis, 18 gimtadienis, moliūgų marškinėlius, dekoro fotografijos studija, beisbolo kostiumas moterims, apversti viryklė silicio, balionas meilės, kawaii moliūgų.

Savybės:

- Ši reklama bus atnaujinti savo kiemo, verandoje ar balkone.

- Su didelės "Laimingas KRITIMAS" ir "DERLIUS" raidės stenciled apie ją galima perskaityti aiškiai toli.

- Puikiai tinka bet kurio denio, terasa, veranda, arba kieme, veja ar sode, kaip ryškus kabo reklama, vėliavos, kad rudenį ir padėkos, apdovanojimai.

- Veranda, pasirašyti ateina su lazdele ir styginių surinktos, jums tiesiog reikia pakabinti ant patalpose, lauke ar bet kur, kur jūs norite.Ir su grommets ant dugno turi būti susietos žemyn, reklama niekada skristi aplink vėjo.

Techniniai duomenys:

Dydis: 180*30cm

Medžiaga: Oxford medžiaga (300D)

Pakuotė:

2 x Baneriai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

medžiaga Medžiaga
Proga Naujieji Metai
Modelis Laiškas
Modelio Numeris naujas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai