Nauja Reduced price!
500PCS Etiketė, Lipdukas vientisos Spalvos Kodas Dot Etiketės, lipnios Ratu Lipdukai Ženklu Juda Saugojimo Organizuoti Lipni Etiketė

500PCS Etiketė, Lipdukas vientisos Spalvos Kodas Dot Etiketės, lipnios Ratu Lipdukai Ženklu Juda Saugojimo Organizuoti Lipni Etiketė

€4.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: etiketė, lipdukas, brūkšninio kodo etiketės popieriaus, juoda, Lipdukas, lipdukas balta, sąskaitos faktūros popieriaus, 90 lipdukas, nustatyti aplinkosaugos ¾enklelis, etiketė, lipdukas balta, lipnios etiketės popieriaus.

Savybės:

1. 500PCS, 2,5 cm skersmens, spalvotas taškas lipdukai, ir jis yra labai gražus klijuoti ant pakuotės popieriaus.

2. Naudoti aukštos kokybės, blizgaus popieriaus spausdinimas, lipdukai funkciją, ryškių spalvų ir stiprių nelankstumą, netoksiškas, bekvapis, patvarus.

3. Lipnios Etiketės: lipdukas yra lengva nulupkite nuo fono, ir funkcija stiprus nelankstumą ant popieriaus, vokai, dovanų dėžutės, plastmasės, stiklo, metalo, tekstilės ir pan.

4. Ritės stiliaus lipdukas yra lengva nešiotis ir laikyti, ir ji gali būti naudojama kuprinė bet kada, ne tik ženklas, bet ir todėl, papuošalai, rašyti palaiminimus ir idėjomis ant viršaus ir tada klijuoti į vietą, kurioje norite įklijuoti.

5. Puiki dekoracija dėžės, knygos, vokai, maišeliai, atvirukai, užrašų knygelės, dovanų, "PASIDARYK pats" amatų ir bet kurioje vietoje norite išreikšti savo dėkingumą.

Aprašymas:

Pavadinimas: Lipdukas

Specifikacijos: roll 500 lapų

Dydis: apvalus skersmuo apie 2,5 cm/0.98 į

Svoris: apie 60g

Pakavimo Sąrašas:

1 ritinėlis * etiketė, lipdukas

Tipas Kita
Modelio Numeris etiketė, lipdukas
medžiaga Kita
Funkcija Dekoratyvinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai