Nauja Reduced price!
Automobilių Multimedia, Oro Kondicionierius, garso Mygtuką, aplinkosaugos ¾enklelis Padengti Apdaila Benz W204 C E Cl GLK 2012-m. Priedai

Automobilių Multimedia, Oro Kondicionierius, garso Mygtuką, aplinkosaugos ¾enklelis Padengti Apdaila Benz W204 C E Cl GLK 2012-m. Priedai

€19.91

-30%

€28.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: honda acura priekinis žibintas, honda accord cm5 įstaiga, honda adv 750 veidrodėliai, honda accord ac šviesos, elastinga namo lubos, elastinga, automobilių vilkimo dirželis, mad cat baltos spalvos triušiai, elastinga grandinės laikrodžiai, elastinga drobės 250120.

Medžiaga: Pagamintas iš ABS medžiagos, ši danga apdaila yra tvirtas, rūdims atsparus ir atsparus įbrėžimams, užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą, ir patvarus.

Apdaila: Specialios apdailos dalių, kad jūsų automobilis unikalus ir akį traukiantis, akimirksniu pagerinti savo išvaizdą.Naudokite šią chrome "priedą, nurodykite savo Mercedes-Benz" interjero visiškai naują išvaizdą.

Įdiegti atsargiai: Prieš ką nors, tegul dvipusės juostos nustatyti ne mažiau kaip valandą, bet paspauskite mygtuką padengti tiesiogiai.Kiekvienais dangtelis tvirtai ant paviršiaus 23 sekundes po pradinio paskirties vietą, prieš pereinant į kitą, siekiant užtikrinti, pylimas ir nuolatinį diegimą.

Lengva įdiegti: dvipusės juostos viduje (jei temperatūra yra žema, prašome naudoti plaukų džiovintuvo karščio).

Nuostabus dizainas: Jis yra rankena, viršuje.Nesvarbu, kur jūs einate, Jūs galite lengvai atlikti su savo vaikais.Ir ji yra sukurta su aukštos kokybės ir patvarių medžiagų.Jūs turėsite gerą laiką su savo vaikais.

Spalva: sidabrinė

Taikytinos modeliai:

Tinka Mercedes-Benz C-Cl 2007-2014

Tinka Mercedes-Benz E-Cl 2009-2015 m.

Tinka Mercedes-Benz GLK 2012-2015 m.

Tinka Mercedes-Benz ML 2012-2015 m.

Tinka Mercedes-Benz CLS 2012-2017

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

8 * Oro kondicionavimo sistema mygtuką lipdukas

2 * Multimedijos mygtukas lipdukas

2 * pirmyn reverso mygtukas lipdukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukas Rodymas Suite Rinkinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai