Nauja Reduced price!
Neperšlampamas Maišelis Atveju Universal 6 Colių Mobiliojo Telefono Maišelį Dviračių Telefono Maišelio Laikiklį Motociklo Mount iPhone Samsung Galaxy LG

Neperšlampamas Maišelis Atveju Universal 6 Colių Mobiliojo Telefono Maišelį Dviračių Telefono Maišelio Laikiklį Motociklo Mount iPhone Samsung Galaxy LG

€9.96

-5%

€10.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dirželis ilsef nardin, išsaugoti geležinkelių kodas, garbės 2 juostos dirželis, taupo automobilio rakto kortelę, led žibintai raštu, gyvatė 30 metrų xlr, garbės 20 atveju ranka, garbės 20 atveju fany, išsaugoti toyota dokumentus.

Atsparus vandeniui dygsniuotas telefono dėklas norite, kad jūsų telefonas likti stabiliai ir saugiai į vietą, kuri taip pat buvo Aišku, TPU langas su Pakelta skėtį nuo saulės padengti, kad būtų galima lengvai ir žiūrėjimo komfortą ir daro telefonas, touch ekranas veikia, kaip ir įprasti, o maišelis

Savybės:

- Ateina su ausinių ir garso prailginimo laido.

- Dviejų krypčių "U" tipo užtrauktuku, galima lengvai atsižvelgti į zip ir išarchyvuokite.

- 360 laipsnių besisukantis pivot kaklo bendras reiškia, kad jūs galite koreguoti montavimo padėtis su bet kuriuo kampu norite.

- Po telefono dėklas yra atskiras, su multi kišenės, įskaitant zip 's kitais pagrindai, pavyzdžiui, pinigų, raktų, kreditinės kortelės.

- Yra pastumkite rakinimo mechanizmas tvirtai užrakinti maišelį bazės įrašą, tiesiog pastumkite bazės įrašą į maišą apačioje įdubą, tada įdėti atgal fiksavimo sagtimi, kad abu tvirtai prijungtas.

- Atsparus vandeniui dygsniuotas telefono dėklas norite, kad jūsų telefonas likti stabiliai ir saugiai į vietą, kuri taip pat buvo Aišku, TPU langas su Pakelta skėtį nuo saulės padengti, kad būtų galima lengvai ir žiūrėjimo komfortą ir daro telefonas, touch ekranas veikia, kaip ir įprasti, o į maišelį, taip, kad laikas, žemėlapis, GPS, profesijų ir pranešimus, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Tinka: daugiau išmaniųjų telefonų mažesnis nei 6 cm

Pakuotė:

1 x Telefonas Maišelio Laikiklį (Smart phone nepridedami)

1 x 3.5 mm Audio Kabelis-prailgintojas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Tipas Bamperis
Dizainas Sportas
iki 6 colių išmaniųjų telefonų Sporto Motociklas
retail pakuotė taip
Prekės Pavadinimas yinkuu
Savybės 19*11*5.5 CM
Funkcija Atrama
navigacijos Motociklo Mount "iPhone"
DYDIS 19*11*5.5CM
Suderinamos Prekės Visi 6 colių Telefono

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai