Nauja Reduced price!
Anti-poveikio Dviračių Akiniai Dviratį UV400 Akiniai nuo saulės Veikia Vairavimo Eeywear

Anti-poveikio Dviračių Akiniai Dviratį UV400 Akiniai nuo saulės Veikia Vairavimo Eeywear

€1.50

-36%

€2.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dviračių sunglass, tifosi veikia akiniai nuo saulės, polorized dviratį sunglass, objektyvo dviratį, oakley dviratį drabužiai, objektyvo visą ciklą, taktinis veikia akiniai nuo saulės, dviračių akiniai nuo saulės spalvinga, oklry akiniai nuo saulės dviratį, oakley dviratį megztiniai.

Aprašymas:

Neperleidžiama BLSK Poliarizuotas Lęšis - UV400 apsauga, dangos, blokai 100% kenksmingų UVA ir UVB spindulių.Vizualiai atkuria tikrąją spalvą, pašalina atspindėtos ar išsklaidytos šviesos.BLSK poliarizuota lęšiai yra poveikio ir įbrėžimams atsparus smūgiams, lengvas ir patvarus.

Patogūs – pavasario vyrių, odos draugiškas reguliuojamas nosies pagalvėlės, lankstus šventyklos minkštas šventykla, gumos apima.padidinti patogumą dėvėti.

Madingas ir Stilingas - Klasikinis neįvertinta lęšių spalvą combo su metalo rėmelis leidžia jums atrodo kietas su skirtingomis odos spalva ir veido forma!

Vyrų must-have - trimatis pjovimo dizainas, visą rėmo formos, kietas valdinga ir aukštos kokybės yra vertas savo turimą!

Tai Ultralight viso kadro akiniai nuo saulės tinka bėgimas, važiavimas dviračiu, žygiai, motociklų, dviračių, kriketas, vairavimas, žvejyba, lenktynės, alpinizmas, slidinėjimas, golfo ir kitų sporto šakų veiklą

Specifikacija:

Dydis: 15.2x12.2cm/5.98x4.8 colių

Objektyvo Dydis: 4.3x6.3cm/1.69x2.48 colių

Nosies Tiltas Plotis: 2cm/0.78 colio

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Dviračių Akiniai Nuo Saulės

Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Lęšio Aukštis 42mm
Lytis Unisex
Lęšių Optinės Požymis Objektyvo
Modelio Numeris g11
Sertifikavimo NĖRA
Rėmelio Spalva juoda
Lęšio Plotis 70mm
Rėmas Medžiaga Polikarbonatas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai