Nauja Reduced price!
Sklandžiai Giliai Sofa Cover Ruožas Užvalkalai, kurių skerspjūvio Elastinga Sofa Apima Kambarį Vieno/Dviejų/Trijų Sėdynės Atveju Sofa

Sklandžiai Giliai Sofa Cover Ruožas Užvalkalai, kurių skerspjūvio Elastinga Sofa Apima Kambarį Vieno/Dviejų/Trijų Sėdynės Atveju Sofa

€7.04

-7%

€7.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sofos padengti žakardo, pet raštas, lipei, sofos ruožas, 3 vietų sofa slipcover, gėlių slipcover, medvilnės slipcover, sella, sofa kostiumas, sofos rožinė.

Pakuotė:

2 x pagalvių užvalkalus

ARBA

1 x sofa dangtis

Savybės:

AUKŠTOS RUOŽAS BALDAI RAŠTAS - sofos dangtelis yra pagamintas iš 92% poliesterio ir 8% spandex, kad daro sofos padengti super tampri ir patvarus.Jis yra dvigubai susiuvami ir aukštos ruožas.Stengiamasi apsaugoti savo baldus be gauti deformuoti.

ANTI-SLYDIMO ir LENGVA NAUDOTI: Jie sofos užvalkalai yra minkštas ir ekologiškas.Lengva slydimo ant kėdės be jokio vargo.Jie elastinga apačioje ir jos buvimo vietą, be slydimo.

KOMFORTAS IR STILIUS: Šios sofos slydimo apima yra suprojektuoti, kad tiktų jūsų stilių.Jie gali būti keičiami kiekvieną sezoną arba apie kiekvieną ypatingą progą.Gauti naują baldų gynėjas Kalėdų, Naujųjų Metų ar net savo gimtadienio!

LENGVA PRIEŽIŪRA: sofos užvalkalai yra skalbti mašinoje lengva priežiūra ir aptarnavimas.Plauti atskirai mašina, su šalto vandens ant švelnus ciklas.Prašom nenaudoti baliklio ir geležies sofa padengti.

Techniniai duomenys:

Spalva: šviesiai pilka, tamsiai mėlyna, smėlio spalvos tinklelis, žalia tinklelis

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis:

#1seater : vienviečiam (Sofa padengti, dydžio, nuo 90-140cm )

#2seater : Twin seaters (Sofa padengti dydis tarp 145-185cm )

#3seater : Trys seaters (Sofa padengti dydis yra nuo 190-230cm )

Naudojimas: Dauguma odos sofos arba audiniu, sofos

Patarimai: išmatuokite savo sofos, pagalvės ar kėdė pagal metodą mūsų stalo matavimai.

Pastaba:

▲ Šis produktas yra ne tik tinka sofos, kurių sėdynės ir atlošai, nes jis yra labai lankstus, todėl gali būti taikomos kelios sofos, sofos, kėdės, meilę ir pan.

▲ Svarbiausias dalykas yra išmatuoti dydį pagal Vadovo ankstesnį vaizdą, pasirinkite dydį priklausomai nuo matavimo.

▲ Taip pat turėkite omenyje, kad pusė su prisiūta etiketė turėtų būti padėtas ant sofos atlošo, montuojant gaminį.Tai yra teisingas būdas siekiant, kad jis atitiktų jūsų sofos.

▲ Šis produktas tinka odos sofos, ir skyles audinio sofa (tai yra įdėti putų dangtis prie sofos.) Mediniai sofos nebus galima

Stilius Modernus
Gamyba Sofa Dangtis
medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Taikoma Sofa Grupinių Sofa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai