Nauja Reduced price!
Vaikų Žaislai Modeliavimas Dvigubas Šaldytuvas automatas Virtuvės Maisto Žaislas Žaisti Mini Namas Mergaičių Žaislai su Šviesos, Garso

Vaikų Žaislai Modeliavimas Dvigubas Šaldytuvas automatas Virtuvės Maisto Žaislas Žaisti Mini Namas Mergaičių Žaislai su Šviesos, Garso

€16.60

-28%

€23.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automatas, užkandžių veganų, automatas, skirtas parduoti, vend, automatas žaislai metu, mažas automatas žaislai, automatas, užkandžių "apple", automatas, užkandžių keto, automatas verslo užkandžiai, įranga, automatas žaislas.

Savybės:

- Vaikų žaisti namus žaislai yra pagaminti iš ABS plastiko, kuris yra sklandžiai ir be šerpetų.Saugi medžiaga, sveikas ir netoksiškas.Sklandžiai stumdomas.

-Skatinti vaikų rankų judesių koordinavimą.Vystyti motorinius įgūdžius, novatoriškų saviraiškos ir vaizduotę.

-Švino kūdikis žinoti, šaldytuvas ir automatas priemonių, kad kūdikis galėtų aiškiai atskirti, gėrimų sudedamųjų dalių, vaisiai ir daržovės yra įdomus derinti.Tegul vaikai mokosi žaisti.

-Svarbiausia du srityse integruotas, elektros modeliavimas dvigubas šaldytuvas + automatas su durų rūko funkciją (su nedideliu kiekiu vandens, gali būti garinimo) + šviesa + melodijos, smulkių prietaisų žaisti namuose.

-Siekiant imituoti autentiškumą dual šaldytuvas ir automatas, apačioje, dvigubas šaldytuvas + automatas yra įrengta elektros, apšvietimo ir garso efektai, kurie gali pakartotinai išspinduliuoja ne nuodingi dūmai.Ji siūlo valandas įdomus ir berniukams, ir mergaitėms.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS plastikas

Galia: 3* 1,5 V AA baterijos(neįtraukta)

Paketų Sąrašo:

1* Šaldytuvas automatas Rinkinys(31Pcs)

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Lytis Unisex
Tipas Virtuvės Žaislų Rinkinys
Plastiko Tipas ABS
Klasifikacija VIRTUVĖ
Amžius > 3 metų
medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas /
Modelio Numeris /

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai