Nauja Reduced price!
Kūrybinių Mados Audra Stiklas Spalvingas Diamond Orų Prognozė Butelio Stiklo Amatų Papuošalai Namų ir biurų Apdailai

Kūrybinių Mados Audra Stiklas Spalvingas Diamond Orų Prognozė Butelio Stiklo Amatų Papuošalai Namų ir biurų Apdailai

€5.41

-28%

€7.61

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: alfa romeo156 priekinis žibintas, kūno pagalvė padengti owari, kūno rompers kūdikių mergaitės, kūno rc centrinis yeti 1 10, kūno pagalvė skelbimo facebook, kūno pagalvė anime freya, auskarai 18 swirls, atgal kino umidigi a5pro, kūno pliušinis naujagimių mergina.

Kūrybinių Mados Audra Stiklas Spalvingas Diamond Orų Prognozė Butelio Stiklo Amatų Papuošalai Namų ir biurų Apdailai

Funkcijos: 1. Stilingas, trumpas, high-end.

2. 100% brand new ir aukštos kokybės.

3. Stilingas ir unikalus dizainas, labai populiarus.

Techniniai duomenys:

Dydis:

Aukštis: apie 10cm/3.94 colių

Skersmuo: apie 8cm/3.15 colių

Medžiaga: aukštos borosilikatinio stiklo

Kulka Taškų: 1、Audra Stiklo: audra stiklo yra priemonė, naudojama siekiant prognozuoti orus.Pagal oro modelį savo kasdieniame gyvenime, jūs galite paversti kelis fizinius narių į kelias: aišku, debesuota, mažų taškų, " mažųjų žvaigždžių, snaigės kristalai, plonos linijos.

2、Natūralus ir Gražus Dekoratyviniai Buteliai: Dekoruoti kambarį, miegamojo, virtuvės, biuro, baras ir kt.Su savo paprastos konstrukcijos, kai yra svečių, jums bus starterio dėmesį tema!

3、Kilmės Audra Stiklo: orų prognozė butelio pirmą kartą buvo sugalvotas Britų karinio jūrų laivyno leitenantas (Robert Fitzroy) ir naudojami Europos laivų 19 amžiuje.Kaip oro stebėjimo prietaisą, biologas Darvinas naudoja ją, kad padėtų jūrų navigacijos.

4、Labai Puošni: Nors ji negali būti tikslūs ir patikimi, kaip barometras, arba faktinių orų prognozė, ji buvo labai puošni ir galima pamatyti, bet aplinką arba lentelė.

5、Paslaptinga Dovana: Kai temperatūros pokyčius, unikalių formų ir modelių, susiformavo kristalai rodyti paslaptis, žavinga ir įspūdingas.Tai unikali ir neįprasta dovana Naujųjų Metų Diena, gimtadienis, Kalėdos, Valentino Diena, vestuvės, Motinos Diena, Tėvo Diena, ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Audra Stiklo

Pastaba:

Audra stiklo gali užtrukti vieną ar dvi savaites, kristalų, stabilizuoti ir prisitaikyti prie aplinkos.Jei norite pamatyti bandymų rezultatus, galite ją užšaldyti šaldytuve pusę valandos valandą, norėdami pamatyti pokyčių poveikio.

Stilius Modernus
aukštis
medžiaga Stiklas
Skersmuo
Temos ICEBERG
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai