Nauja Reduced price!
4Pcs Automobilių Apdailos Gyvūnų Varantys Centras Hub Caps Lipdukai 3D Kūrybos Liūtas, tigras erelis Aliuminio Logotipas Ženklelis Decal Auto Stilius

4Pcs Automobilių Apdailos Gyvūnų Varantys Centras Hub Caps Lipdukai 3D Kūrybos Liūtas, tigras erelis Aliuminio Logotipas Ženklelis Decal Auto Stilius

€1.48

-35%

€2.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: decal erelis, 3 centras bžūp, erelis metalo lipdukas, lpi centre bžūp, ds center cap, erelis vinilo, hub lipdukas, bžūp varantys centras, emblema lipdukas varantys, 3d erelis lipdukas.

Automobilių Aliuminio Ženklelis Lipdukas

Produkto Specifikacijos: Skersmuo:56mm ( Prašome patikrinti, ar jie yra reikiamo dydžio prieš perkant.) Ultra-tekstūros dažai, daugiau sklandžiai, Aukštos kokybės, išnyks atsparus ir vandeniui lipni juosta gale.Lengvas montavimas, tiesiog nulupkite ir klijuoti.

Pašalinti be ženklo ar purvo.Įtraukti straipsniai Įsigyti: 4pcs/daug

Pastaba:

1. Jei esate iš rusijos Federacijos, prašome palikti pilnas pavadinimas, kaip ir gavėjas pavadinimas.Kitaip, jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento, savo papročius.

2. Jei esate iš Saudo Arabijos, prašome siųsti kopiją savo ID kortelę.Pagal taisyklę, Saudo Arabija, asmens TAPATYBĖS kortelė, tai turi atlikti muitinės formalumus.

Prekės Pavadinimas WMMWMD
Lipdukas Rodymas Padangos Ir Ratlankio
Prekės Skersmuo 5.65cm
Elemento Tipas Lipdukai
Dizainas Gyvūnų
Kategorijos 3D
Elemento Aukštis 0cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 0cm
Tipo Lipduku Padangos Ir Ratlankio
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Elemento Plotis 0cm
Modelio Pavadinimas Gyvūnų emblema
Modelis Oem
Pakuotė Ne Supakuoti
Medžiagos Tipas Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai