Nauja Reduced price!
LEMAX Nagų Dailės Varantys kalnų krištolas Deimantų, Brangakmenių, Metalo, Kristalų Blizgučiai 3D Patarimai, Aksesuarai Papuošalai

LEMAX Nagų Dailės Varantys kalnų krištolas Deimantų, Brangakmenių, Metalo, Kristalų Blizgučiai 3D Patarimai, Aksesuarai Papuošalai "PASIDARYK pats" Manikiūro Įrankis Apdailos L559

€3.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kaukė san, foxeer razer, staiga filtras, kamera su osd, atveju zflip, mc3000, crossfire nano, leeco lemax, Arizona Jersey, razer telefonas 2.

Produkto Informacijos

LEMAX Nagų Dailės Varantys kalnų krištolas Deimantų, Brangakmenių, Metalo, Kristalų Blizgučiai 3D Patarimai, Aksesuarai Papuošalai "PASIDARYK pats" Manikiūro Įrankis Apdailos L559

Tinka naudoti ant nagų lakas, UV gelis sistema su nagų įrankis.Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai,Mobilųjį telefoną, Papuošalų ir kt.

Meterial: Lieti/Metalas+Stiklas Pakuotė: 12 vnt./dėžė Produkto Rodyti Pastaba

1.Mes tikime, kad gauti savo elementą, kad jums yra labai svarbu.taigi mes laivas kasdien, ir jūs galite būti tikri, kad jūsų prekės bus išsiunčiami per 48 valandas po visiško apmokėjimo gavimo.

2.Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius custom muitų ar mokesčių.

3.Ką mes naudojamas yra Įmonės des Poste Laoso,ar kita, kuri gali trukti apie 30 darbo dienų atvykti nuo išsiuntimo išduotas.(Tai yra JAV, KANADA, AUSTRALIJA, ES, Azijos Šalyse.Kitų šalių, gali praeiti daugiau laiko atvykti).

4.Prašome don ' t įdėti ginčo 60 pristatymo laiką.Dėkojame už jūsų supratimą.

5.LEMAX yra ir mūsų prekės ženklą.Visi produktai gaminami mūsų gamykloje,ir kokybė garantuota. (jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi,darbo laikas:Bet kuriuo metu.)

Mokėjimo

1.jūs galite apmokėti užsakymą naudojantis bet kokiu būdu,po to, kai gausime mokėjimą,mes išsiųsti paketą su jumis.

2.Jei jūs negalite mokėti užsakymo sėkmės,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums.

Atsiliepimai

1.Mes supportthe pirkėjo ginčas, apsaugoti savo teises ir teisėtus interesus.Bet prašome cintact mums prieš pradedant ginčą,ir mes pasistengsime įvykdyti savo pagrįstų reikalavimų.

2.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,nes mes tikrai nori padėti išspręsti visas problemas,stengiamės jums padėti.

medžiaga Metalo Lydinys
Kiekis 12PCS/BOX
Tipo de Punktas Adesivo & Decalque
Svoris 25g
DYDIS 12 Grids
Spalva Kaip paveikslų paroda
Pagrindiniai Žodžiai Nagų Dailės Papuošalai
Modelio Numeris L559
multi naudoti Nagų Dailės Papuošalai,Mobiliojo Telefono
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Naudoti Blizgučiai Cirkonio Nagų Dailės Papuošalai
Ttem tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Prekės Pavadinimas LEAMX
Tamanho Kaip paveikslų paroda
Pavadinimas 3D Nagų Dailė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai