Nauja Reduced price!
H3 Paspauskite Rašiklis CHUWI MiniBook Stylus 60S Automatinis Miego 1024 Spaudimo Jautrumas

H3 Paspauskite Rašiklis CHUWI MiniBook Stylus 60S Automatinis Miego 1024 Spaudimo Jautrumas " Stylus Pen

€17.14

-27%

€23.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: nešiojamas kišenėje, netbook, onemix 3, nešiojamas kompiuteris, mini pc, jungtis nešiojamas kompiuteris, netbook tablet, onemix 2s, nešiojamas micro, 10 colių nešiojamas kompiuteris, Nešiojamas kompiuteris.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } jautrumas Paspauskite parkeris yra iki 99%.Rašymo linijos yra sklandus ir natūralus, rašiklis yra tiksli, ir rašymas yra daugiau savavališkai.

Hipen H3 priėmė naujos kartos dual chip, palaiko 1024 slėgio jutikliai, lygio, rašymo tikslumas gali būti lygus arba mažesnis kaip 2 mm, novatoriškas indukcijos sistema gali atpažinti, rašyti kampas mažesnis kaip 30 ° ir suteikti jums jausmas, rašyti apie tikruosius knygos.

Naudojant "palm kovos" technologijos atveju remti multi touch, tik reaguoti į nurodytą zoną, tai yra, kai delnas ant sn, nebus jokio atsako, padaryti raštu tiksliau

Į hipen H3 naudoja AAAA baterijų teikti maitinimo.Ji yra skirta ir mažas energijos sąnaudas.Ji gali būti naudojama ir 1 valandą per dieną ne visa galia, už 10 mėnesių.

Automatinis ramybės pen tuo atveju, kai jokių išorinių dirgiklių, gali įvesti automatinį miego narė per 60 sekundžių be dažnas įjungimas ir išjungimas.

Tipas: Paspauskite Rašiklį, Pieštuką

Naudojimas: CHUWI MiniBook

Modelis: H3 Hipen

Funkcija: Automatinis Miego

dydis:Ilgis 15cm

Medžiaga:metalas

spalva:Sidabro, Balta

Pakuotės Turinys:

1 x Paspauskite, Pen

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pakuotė taip
Programų Ekranas Pjezoelektrinį Ekraną
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Paraiška Prekių Ženklus Kitos Prekės
medžiaga Metalo
Prašymas Tabletės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai