Nauja Reduced price!
Aslong JGA12N30 3-12v orientuota motorinių micro nuolatinės srovės variklis

Aslong JGA12N30 3-12v orientuota motorinių micro nuolatinės srovės variklis

€23.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 370 brushless, tvbox, variklis su greičiu, t95, Carplay, hisense, 12v dviračių motorinių, 9v dc variklis, rtl8188, bme280.

Aslong JGA12N30 3-12v orientuota motorinių micro nuolatinės srovės variklis

Praneškite mums vardinė įtampa ir greitis, kai padaryti, kad.

Techniniai duomenys ir Matmenys:

darbo įtampa:3v-12v

6 v be apkrovos greitis: 235rpm 140rpm 70rpm 35rpm 23rpm

12v be apkrovos greitis: 470rpm 280rpm 140rpm 70rpm 47rpm

Apie variklis: 1, kai jums naudoti automobilių, privalo objektų neturėtų būti , pvz., klijų, ne sukant veleną į guolį, sutrikdyti veikimą variklinių 2 greitis sukimosi ašis gali turėti priešingą poveikį gyvenimo variklis , siekiant pratęsti gyvenimą, patikrinkite, ar jūsų apkrova yra pagal nuostatas, produktas negali būti perkrautas, arba pabaigoje veleno kabinti objektus. 3 ekscentriškas sunkiųjų spinduliuotės apkrova yra žalingas gyvenimo variklis. 4 Dono ' t saugoti motorinių aukštos temperatūros ar didelės drėgmės, ar vieta korozijos dujų, arba variklis bus sumažintas neigiamas poveikis. 5 neverskite variklio paleisti aplink aukštos temperatūros ir drėgmės. 6. Kai lydmetalis gnybtai, maitinimo laidas, temperatūra turėtų būti 340℃±40℃, o šildymo laikas apie 3 sekundes geležies.don ' t make plastikinio deformacijos darbo, tegul lydmetalis srautas į variklį arba skaldytų vielos gale, tai leis motorinės funkcijos atsisakyti. 7 neleiskite variklio veleno pakimba, arba gaunamus galia bus padaryti variklio perkaitimo, užsidegimo ir jo priedus per trumpą laiką 8 kokybę negali garantuoti, jei eksploatuojama trūksta techninių darbuotojų, arba neteisingai naudoti, kuri gali teisti iš paviršiaus akivaizdžiai .

Patarimai, kaip kai kurie klientai: Brazilija : Prašome informuoti mus CNPJ(Įmonės) arba CPF(Privačios), po to, kai jūs pateiktas užsakymas.Argentina : Prašome mums pranešti jūsų CUIT po to, kai jūs pateiktas užsakymas.Rusų : Tai geriausia, kad bendrovės pavadinimas, ar bent jau savo vardą ir pavardę.

Efektyvumas TY 2
Išėjimo Galia /
Naudojimas /
Prekės Pavadinimas ASLONG
Tipas pavaros variklis
Sukimo momentas 17-337g.cm
Nuolatinė Srovė(A) 13-27ma
Apsaugoti Funkcija /
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris JGA12N30
Komutacijos Šepetys
Statybos Nuolatinis Magnetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai