Nauja Reduced price!
5-in-1 aliuminio lydinio varžtas vairuotojas 5-in-1 atsuktuvu ir mobiliojo telefono išardymas priežiūros priemonė derinys rinkinys

5-in-1 aliuminio lydinio varžtas vairuotojas 5-in-1 atsuktuvu ir mobiliojo telefono išardymas priežiūros priemonė derinys rinkinys

€6.35

-25%

€8.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šachmatai, būgno logotipas, telefonų remontas, screwdriv rinkinys, diyfix atsuktuvų rinkinys tikslumo, tiek reketas, nustatyti, skrudintos atsuktuvų rinkinys, kniedėmis įrankių rinkinys, vyrų varžtas vairuotojas, plonas veržliarakčio įrankių rinkinys.

****** SVARBU******

Mūsų kaina neįeina savo vietos tarifų.Jei yra bet koks tarifų, prašome pristatyti tariff.By pateikdami užsakymą, jūs sutinkate su šia sąlyga.Jei prekės sunaikinamos ne dėl mokėjimo muitų, mes negalime grąžinti jums užsakymo sumos!

***PRISTATYMAS IR PRISTATYMAS*** 1. Mes apdoroti jūsų užsakymą po jūsų mokėjimas patvirtino.Prašome patvirtinkite, kad gauna laiko gavęs prekes. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Dėmesio: Nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu arba e-Pakelis arba Specialią Eilutę.Jei jums reikia siųsti jį DHL, prašome susisiekti su manimi dėl mokesčių.(Laivybos laikas yra 5 ~ 10 dienų。Prašome susisiekti su manimi daugiau informacijos) Laivybos dienas per China Post Oro Mail: (pavyzdžiui), Europa: 10-30 dienų, JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija, Anglija: 10-30 dienų, Turkijos, Rusijos, Ukrainos: 10-30 dienų Brazilija, Bolivija, Argentia, Meksika: 20-60 dienų 4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!ATSILIEPIMAI: Jūsų atsiliepimus, tai labai daug mums, o taip pat į kitus pirkėjas, kaip jūs.A:Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, 5stars atsiliepimai bus labai appriciated.B:Jei nieko nesate saticfied, pls pabandykite palikti pranešimą arba eamil mums prieš lapais neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės, kad būtų išspręsta problema su geriausias sprendimas.Ačiū.

medžiaga Didelis Anglies Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai