Nauja Reduced price!
1326 CO2 Lazerio pjovimo staklės, metalo ir Ne Metalo Graviravimas Mašina Akrilo Plonas metalinis 3D Kristalų Tekstilės Audinio

1326 CO2 Lazerio pjovimo staklės, metalo ir Ne Metalo Graviravimas Mašina Akrilo Plonas metalinis 3D Kristalų Tekstilės Audinio

€6 824.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: co2 lazerio dalis, lazerio kortelės co2, davi co2 lazeriu, kontrolės co2 lazeriu, co2 lazerio w, lazerio vamzdelio co2, co2 lazerio oro, yzjgdkj co2 lazeriu, ym co2 lazeriu, refil co2 lazeriu.

CO2 Lazerio pjovimo staklės, Akrilo Plonas metalinis 3D Kristalų Tekstilės Audinio

Darbo video

Savybės

Metalo ir ne metalo CO2 lazerio pjovimo mašina, galite sumažinti metalo medžiagų, pavyzdžiui, apie 1.2 mm, nerūdijančio plieno, anglies plieno ir nemetalas medžiagų, tokių kaip akrilo, odos ir kt.Tai CO2 darbalaukio lazerio pjovimo mašina yra plačiai naudojami reklamos srityje.

Techniniai Parametrai Paraišką & Sample

① WoodFurniture Pramonė: Banga Plokštė, baudos modelis, antikvariniai baldai, medinės durys, ekranas, amatų varčios, composite vartai, cupboarddoors, vidaus durys, sofos kojos, headboards ir pan.

② Reklamos srityje: reklama identifikavimo, atodūsis priėmimo, Akrilo graviravimas ir pjovimas, crystal žodis priėmimo,blaster liejimo,ir kitos reklamos medžiagos, dariniai sprendimus.

③ Mirti sektorius: skulptūros iš vario, aliuminio, geležies ir kitų metalų liejimo formos, taip pat dirbtinio marmuro, smėlio,lakštinių plastikų,PVCpipe, medinių lentų ir kitų nemetalo pelėsių. ④ Reljefo Skulptūros ir 3D Graviravimas & Cilindro formos objektas.

Garantija ir Po pardavimo paslaugos 1) 12 mėnesių garantija už visą mašiną. 2) Techninės paramos telefonu, el. paštu arba WhatsApp/ "Skype" visą parą. 3) Draugiški lietuvių kalba instrukcija ir veikimo video CD disko. 4) Inžinierius prieinamas paslaugų mašinų užsienyje.

Jinan Blue Elephant CNC Mašinos, profesionalūs cnc router ir lazerio pjovimo staklės, gamintojas Kinija, apima ATC CNC router, Medienos CNC Router, Akmens CNC Router, Metalo CNC Router, EPS CNC Router, 4 Ašis CNC Router, 5 Ašių CNC Router, Plazminio Pjovimo Mašina, Pjovimo Lazeriu ir Graviravimo Mašina ir t.t., kuris praėjo CE, SGS, ISO9001 ir kt.Mūsų cnc kelvedžiai yra plačiai naudojami reklamos, medienos apdirbimo, juodžemio, akmenų, metalo pramonė.

CNC arba Ne CNC
Sąlyga naujas
Kontrolės Sistema RUIDA
Motorikos Ir Ratai žingsninių
Darbo Vieta 1300mm*2600mm
Paramos Grafinis Formatas DST, PLT, BMP, DXF ir t.t
Lazerio Tipas uždarųjų co2 stiklo lazerinės vamzdis
Modelio Numeris ELE1326
Kilmės KN(Kilmės)
Pozicija sistema Red Dot
Darbinė Įtampa 220V, 50 hz,Vienos fazės(galimybė)
Prekės Pavadinimas Mėlyna Dramblys
Lazerio galia PAMI W6
Darbo Stalo Geležtės darbo stalo
Spalva Mėlyna ir Balta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai