Nauja Reduced price!
6PCS Mini Spalva Vazonas Virvę String Cilindrų Sultingi Keramikos Kabinti Dubenį Krepšelį Sienos Kabo Tingus Vazonas

6PCS Mini Spalva Vazonas Virvę String Cilindrų Sultingi Keramikos Kabinti Dubenį Krepšelį Sienos Kabo Tingus Vazonas

€23.06

-19%

€28.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dirbtinis puodą, sodinamoji sienos, hidroizoliacijos keraminiai puodai, augalų puodą, įvorės keraminiai puodai, puodą, puodą sienos, keraminiai puodai keptuvės, dirbtinių gėlių vazonas, vazonas.

Kulka Taškų:

1、Gamtos Retro Stiliaus: Tai kabinti virvę vazonas yra sustabdytas gamtos lynai. 6 "vintage" stiliaus keramikos kabinti vazonus yra sukurta siekiant suteikti grįžti į pirmapradę prigimtį.Ji yra ideali dekoracija Kalėdų dovanos.

2、Patvarus Naudojimas: mišrus spalva yra suderinta su džiuto pakabos virvę.Lynas yra pagamintas iš natūralių kanapių virvė ir yra labai patvarus ir ne lengvai neveikia.

3、Kokybės Medžiaga: Šie keraminiai puodai yra pagaminti iš aukštos kokybės keramikos.Aukštos kokybės, tvirta, reiškia, nėra lengvai pažeisti.

4、Graži Išvaizda: Šis natūralus vintage stilius yra puikus dekoro šeimos, tiek patalpose, tiek ir lauke, taip pat sienos puodai ar kabinti kraujo čiulpti puodai.Šie kabantys vazonai yra taip gerai, gėlių vazonai ir idealiai tinka: Virtuvėje, Terasoje ar Verandoje.

5、Aukštos Kokybės: atsparus Korozijai, spinduliavimo, kvėpuojantis, savarankiškai padengti absorbciniu, nėra lengva prarasti formą, tvirtos ir ilgaamžės, biologiškai skaidžios, vandens taupymo ir sausrai atsparių, šviesos, pralaidūs.

Specifikacija:

Tipas: Gėlių Vazonas

Dydis: apie 10*10*9cm/3.94*3.94*3.54 į

Kalibras: apie 7*7cm/2.76*2.76, ir bendras ilgis yra apie 94cm/37in

Svoris: apie 1000g

Pakuotės dydis: 29/26/15.5 vidinis dėžė

Medžiaga: keramika

Stilius: minimalistinis kūrybiškumą

Procesas: keramika

Gamybos metodas: keramikos

Spalva: nustatyti šeši kabinti vazonus

Savybės: atsparumas korozijai, lengvas, kvėpuojantis, savarankiškai padengti absorbciniu, ne lengvai deformuojasi, tvirtos ir ilgaamžės, biologiškai skaidžios, vandens taupymo ir sausrai atsparių šviesos pralaidumo.

Naudokite formą: staliniai, grindiniai-nuolatinis, sieniniai, kabo baseino, derinys.

Taikymo scenarijų: baldus, ekologija, projektai, viešbučiai, gėlių sodas, vaikų darželio, gamyba, biurų, namų, sodo priežiūros, balkonas, sodų, prekybos centrai.

Pakavimo Sąrašas:

6*Gėlių Vazonas

Modelio Numeris -
Tipas Kabantys Krepšiai
medžiaga Keramikos
Apdailos Nedengti
Naudojamas Su Dirbtinė Gėlė
Naudojimo Sąlygos Kabinti
Rinkinys Tipas taip
Stilius Europa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai