Nauja Reduced price!
10vnt/Daug LT22i LT22 Naują Būstą Apatinio Dangtelio, Padengti Atveju Pakeiskite Žemiau / knygelėmis, Apačioje Dangtelį, Sony Xperia P LT22i LT22

10vnt/Daug LT22i LT22 Naują Būstą Apatinio Dangtelio, Padengti Atveju Pakeiskite Žemiau / knygelėmis, Apačioje Dangtelį, Sony Xperia P LT22i LT22

€10.77

-6%

€11.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: w580, hx1, xperia, a8i, "ericsson", lt22i, w995, sony ericsson xperia raštuotas atveju, lt22, n85.

Pastaba: Mieli Kiekvienam Pirkėjui,kai jūs paliekate atsiliepimus prašome donn negali pasidalinti nuotrauka mūsų prekė atsiliepimų.prašome, prašome, prašome.Labai ačiū.RTBESTOYZ LT22i LT22 Naują Būstą Apatinio Dangtelio, Padengti Atveju Pakeiskite Žemiau / knygelėmis, Apačioje Dangtelį, Sony Xperia P LT22i LT22 Produkto Savybės: Produkto tipas: Būsto Apatinio Dangtelio, Padengti Atveju Pakeiskite Žemiau Tinkamą modelį: Sony Xperia P LT22i LT22 Pakuotė: 10X Būsto Apatinio Dangtelio, Padengti Atveju Pakeiskite Toliau

Mokėjimo

* Priimame AliPay.

* Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia www.butautu.lt.

Grįžti

1. Visi produktai bus išsiųstas www.butautu.lt Stendas, Pristatymas ,Epacket arba registruotu oro paštu iš Kinijos.

2. Prašome leisti iki 72 valandų pasirengti pristatymas.Dėl paprastai, mes išsiųsti paketą per 48 valandas, kai mes gavome mokėjimo.

3. Mes siūlome siunta sujungti į pirkėjo, kuriam užsakyta daugiau nei vieną elementus vieną kartą iš tos pačios vietos, kaip išsaugoti dalį pašto.

4. Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nepristatyti adresą.

Klientų Servisas

* Jei jums rasti produkto defektas, iš gamybos ar žalą, prašome susisiekti su manimi per 7 dienas nuo gavimo jūsų punktą išdėstyti ją.ir mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.

Jei mes negalime, tik sumokėti į laivą prekės (- ių) atgal, ir mes visiškai grąžinti savo pradinę pirkimo kainą per bendrovės patikrinti, neapima laivybos kaina.

* Visi daiktai turi būti grąžinti į "kaip naujos" būklės originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Produktai, grąžinami, sugadinta būklės bus grąžintos į kliento be keitimo ar grąžinimo.

Mes nesame atsakingi už prekes, kad jis neturi gauti arba, kad nėra grąžintas pagal šias sąlygas:

A) Mes neatsakome už bet kokius nuostolius pašto grąžindami grąžino prekes.

B) Prekės turi būti tinkamai supakuoti ir apdraustojo su vežėjas visą sumą įsigyti.

C) Bet grįžo daiktai, kurie turi bet kokio piktnaudžiavimo požymių ar tyčinis sugadinimas bus atmestas ir grąžintas siuntėjui ne siuntėjo kaina.

Dėkojame už pagerbimo šie grąžinimo politiką, kad mes ir toliau gali atnešti puikių produktų www.butautu.lt!

Atsiliepimai

1) Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis per www.butautu.lt pranešimą arba mūsų klientų aptarnavimo e-mail .prašome pranešė, kad e-laiškus, bus atsakyta mūsų klientų aptarnavimo pareigūnai Mon. - Pn. 09:00 - 23:00 (Išskyrus Valstybines Šventes)

2) gali tikėtis gauti atsakymą į jūsų užklausą per 24 valandas. (Išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienomis)

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums visiems, dalyvaujantiems dėl www.butautu.lt!Mes paliks jums teigiamų atsiliepimų po savo atostogų už mus.

3) Palikti Neigiamą atsiliepimą arba Netural Atsiliepimus niekada geras būdas išspręsti problemą .

Mes hightly dėkingi, kad jūs galite susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą .Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemas kiek galima greičiau.

*Klientų patenkinamas yra mūsų tikslas!Mes vertiname jūsų atsiliepimus, Prašome palikti atsiliepimus mums, kai gavote produktą, Mes su jumis elgsis taip pat.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis.

medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Sony Xperia P LT22i LT22
Suderinamos Prekės "Sony Ericsson"
Prekės Pavadinimas RTBESTOYZ
Dizainas BARAS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai