Nauja Reduced price!
24C64WP SOP-8 Originalus ir Naujas 20PCS/DAUG

24C64WP SOP-8 Originalus ir Naujas 20PCS/DAUG

€2.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aktyvių komponentų sąrašą, smd sop8, hdmi aktyvus komponentas, w25q64fvsig, ką aktyvus pasyvus elektronikos komponentai, aktyvus komponentas, kariniai, 24c64, atveju komponentai, 25q128, ic.

Prekės Informacija

Modelis Numbe r: 24C64WP Paketas / Dokumentas: SOP-8

Būklė: Naujas

Mokėjimo

♦ Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo.

♦ Įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

♦ Kai pirkimo www.butautu.lt, jūsų mokėjimai yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo.Sekti savo užsakymą, bet kuriame etape, pristatymo internete ir jaustis saugus, kad išmoka bus išmokėta tik tiekėjui patvirtinę gavimo jūsų užsakymą.Su sąlyginio Deponavimo, jūsų kredito kortelės duomenys būtų niekada susidurti.

Vežimas

♦ Užsakymai apdorojami laiku, kai mokėjimo tikrinimo .

♦ Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti savo adresą atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

♦ Vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

♦ Dėl išteklių būklę ir laiko juostų skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Atsiliepimai

♦ Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

♦ Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo, mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

♦ Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir mes stengiamės išspręsti problemas .

Garantija

♦.Gamyba tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, possiblely.Prekių vertė ir kaina yra atitinkama.Ar pasitikėjimas mūsų kokybės ir nėra abejonės, mūsų kainų.

♦ Pristatyti prekes mūsų klientams, kurių greitis ir tikslumas.

♦ Visi nauji lustai, jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums satisfcatory sprendimą po to, kai mes ją patikrinti .

Susisiekite su mumis

♦ Jei yra koks nors nepasitenkinimas savo produktą ar paslaugą,susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

♦ Jei perkate daugiau prekių kiekį arba daugiau dalių ,jūs galite susisiekti su mumis,ir mes jums gali suteikti didesnių nuolaidų.

♦ Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

♦ Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimas, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums .Jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas .Prašome palikite gerų atsiliepimų mums ,ir suteikti penkių žvaigždučių.

Dėkojame už jūsų paramą, tikiuosi, kad kiekvienas gali turėti malonų verslo kelionę mūsų parduotuvėje, ir pasveikinti jus kitą kartą!

medžiaga Kita
Modelio Numeris 24c64wp
Elemento Tipas Garsiakalbis Aktyvių Komponentų
Prekės Pavadinimas jiaxinhengye
Sąlyga naujas
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai