Nauja Reduced price!
Moteriški spausdinti Leopard Gėlių Dizaineris suknelė rudenį ilgomis rankovėmis slim šalies Čiuožėjas maxi atostogų Sūpynės paplūdimio Elegantiškas suknelės, drabužiai

Moteriški spausdinti Leopard Gėlių Dizaineris suknelė rudenį ilgomis rankovėmis slim šalies Čiuožėjas maxi atostogų Sūpynės paplūdimio Elegantiškas suknelės, drabužiai

€22.09

-21%

€27.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vaiko suknelė vaikas mergina, d harley quinn kaukės, išsklaidymo j6 "samsung", kabantys žaislai, kūdikių lovelės, fotoaparato filtras 58mm rinkinys, grandinės apyrankė leopardas, blizgučiai plastiko gelpen, e36 coilovers užpildyti, kamera greitai xiaomi mi9.

matavimas :

M : krūtinė 88 CM, Liemuo 74CM ilgio 136CM

L : krūtinė 92CM Liemuo 78CM ilgai 137CM

XL : krūtinė 96CM Liemuo 82CM ilgio 138CM

XXL : krūtinė 100CM Liemuo 86CM ilgai 139CM

Pastaba :

Spalvų gavo negali būti tiksliai taip, kaip jūs juos matyti ant savo monitoriaus, nes kiekvienas ekranas turi savo spalvų parametrus, kalibruotas skirtingai.

PRISTATYMAS :

prekės bus išsiųsti Registruotu Oro Sklypas .tai reikės 15-30 dienų atvykti .jei turite ne receivd elementą po vieną mėnesį nuo jūsų mokėjimo dienos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Grąžinimo Politika :

Mes siūlome 14 dieną besąlygišką pinigų grąžinimo garantiją dėl visų klausimų.Jei esate nelaiminga dėl kokių nors priežasčių, susisiekite su mumis per 14 dienų nuo gavimo ir mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, atėmus pristatymas.Pristatymas tik bus grąžintas, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta, jokių išimčių!

Daiktai grąžinti, turi būti tiksli sąlyga, kad jie buvo tiekiamas su visos dėžės ir dokumentų įtraukti.Jums turi tenkinti šį reikalavimą ar mes ne išduoti grąžinamosios išmokos.Mes negalime priimti sugadinti arba nešioti daiktus, jokių išimčių!

Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Leopardas
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Siluetas A-LINE
Stilius High Street
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis MOTERIS
Iškirpte O-Kaklo
medžiaga Poliesteris
Sezonas Rudenį
Apdaila NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai