Nauja Reduced price!
DovEggs 14K 585 Balto Aukso Moissanite Hoopas Auskarai Moterims 2.54 CTW Centras 6.5 mm F Spalva Moisssanite Auskarai su Diakritiniais

DovEggs 14K 585 Balto Aukso Moissanite Hoopas Auskarai Moterims 2.54 CTW Centras 6.5 mm F Spalva Moisssanite Auskarai su Diakritiniais

€507.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 10k aukso žiedas moterims, 720p hainaut fotoaparatas, 925 sidabro žiedas, žiedas wed, 100 šilko viršų, onerain, 925 sterlingas sidabro moissanite žiedas, orseund iris viršų, MeibaPJ, mėlyna šilko viršų.

Dear friend,prašome atkreipti dėmesį į maloniai įspėjimo.

Mūsų pasiūlyti pačias paslaugas,jei norite pritaikyti savo žiedo ar jums reikia didesnių deimantų 1ct-10ct ar 10K/14K/18K yello gold/white gold/rožinė aukso,prašome susisiekti su mūsų customier paslaugos Doveggs ir palikti pranešimą mus,mes galėtų pritaikyti objektą pagal jūsų poreikius.

Visi juvelyriniai dirbiniai, mes siūlome, yra 100% originali moissanite akmuo ir aukštos kokybės aukso ar skiedra,galite nustatyti savo proto ramybės.

Ar norite žinoti daugiau apie Moissanite?

1. kad moissanite akmuo turi tas pačias fizines savybes, kaip deimantai, ir gali būti naudojami bandymams.Ji taip pat gali egzaminą, rašiklis ir nekilnojamojo gręžimo bandymo įranga.Šiuo metu tik Moissanite ir deimantų gali praeiti testą, kuris yra neatpažįstamai plika akimi, todėl ji gali būti labai geras pakaitalas diamond.

2. Mossanite gaisro yra 2,5 karto, kad deimantų, kad Moissanite yra labiau blizga kaip deimantai, kai apšvietimo pakanka, kad būtų galima geriau patenkinti žmonių poreikį, dėl brangakmenių.

3. Kietumas Moissanite yra antra tik į deimantus.Tai yra antra labiausiai perlas pasaulyje.Kietumas deimantas yra 10 ir Mosang akmuo yra 9.25. Stiprus atsparumas dėvėjimuisi gali išvengti įbrėžimų puikiai, dilimui, sudužimo, arba defektas.Sangshi yra taip pat "neperleidžiama" gem, jai suteikiant gilesnę prasmę.

4. Kaina yra ypač prieinamos, ekonomiškas, yra geras pakaitalas deimantus, kaina yra tik viena dešimtoji deimantų, kad ji bus priimtina daugumai vartotojų, rinkos yra platesnės.

5. Kokybė yra didesnis nei dauguma brangakmenių.Negailestingai Moissanite bus išmesti, ir auginimo technologijos Moissanite bus palaipsniui gerinamos.Todėl, aukštos kokybės Moissanite deimantų taps vis daugiau ir daugiau bendro, aiškumo bus didelis, ir spalva bus arčiau bespalvis.

DovEggs 14K 585 Balto Aukso Moissanite Hoopas Auskarai Moterims 2.54 CTW Centras 6.5 mm F Spalva Moisssanite Auskarai su Diakritiniais

Auskarai naudoti 1ct(6,5 mm)/per F spalva moissanite centras, aplink 0.27 ct už moissanite akcentais, iš viso 0.2.54 ctw pora Puikus supjaustyti sukurta siekiant padidinti atspindintis blizgesį Moissanite (didesnis, nei deimantų atspindintis indeksas) atrodo labiau kaip deimantas nei konkuruojančių produktų.Auskarai yra nustatytas 14 KARATŲ balto aukso.Todėl ji nebus tamsėjimas ir yra ne alerginį, plius jis atrodo ryškus, elegantiškas ir rafinuotas.DovEggs Lifetime Garantija ir Autentiškumo Sertifikatas Apima baltas (su bow) papuošalai dovanų dėžutėje.

Lytis MOTERIS
Šalutinis Akmens NĖRA
Moissanite Spalva F Spalva
Pažymos Tipą GDTC
Pagrindinis Akmuo Tipas Lab Sukūrė Moissanite Deimantų
Modelio Numeris E-78-6.5
Stilius Klasikinis
Formos\modelis ROUND
Metalo Hoopas Auskarai 14 karatų balto aukso
hoopas auskarai tipas Moissanite Hoopas Auskarai Moterims
Metalinis Antspaudas 14k
Akmens Centras 1ct, 6.5 mm F Spalva Moissanite
Bendras Brangakmenių Svoris Iš viso 2.54 CTW
Metalų Tipas Baltas Auksas
Pažymėjimo Numeris --
Prekės Pavadinimas DovEggs
Pagrindinis Akmuo Moissanite
Auskarai Tipas Hoopas Auskarai
Atgal Rasti Clip-on
Bauda ar Mados Bauda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai