Nauja Reduced price!
Geriausiai parduodamų Keturis Sezonus Berniukų ir Mergaičių Pradedantiesiems vientisos Spalvos Priekyje Universalus Drobė Batai Kūdikio, vaikiška Avalynė

Geriausiai parduodamų Keturis Sezonus Berniukų ir Mergaičių Pradedantiesiems vientisos Spalvos Priekyje Universalus Drobė Batai Kūdikio, vaikiška Avalynė

€4.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: silikono formos afro plaukais, silikono formos berniukas formos, smart žiūrėti xiomi draudimas 3, realme 6 back protector, silikono formos berniukas jėzus, styginių žibintai patalpų uk, realme 6 byloje motociklas, silikono formos 3d minnie, silikono formos cakesicle.

Prekės Informacija

Pavadinimas: best-pardavimo keturis sezonus berniukų ir mergaičių pradedantiesiems vientisos spalvos priekyje universalus drobė batai kūdikio, vaikiška avalynė Tinka sezoną: ne sezonas stilius: Atsitiktinis Populiarus elementas: penkerių-pažymėjo žvaigždutė Pareigos: trinčiai, dilimui, šiltas, kompozicijas gaivikliai, masažas, non-slip, kvėpuojantis Spalvos: 6 spalvų 1. Ir mes seks jūsų www.butautu.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš www.butautu.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant www.butautu.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Produktų ekranas

1. Kaip pasirinkti batų dydis Du svarbūs dalykai, prieš perkant: matavimo kūdikio pėdų ilgio ir žiūri, vidinis ilgis batai, mūsų batai yra pažvelgti kūdikio kojų ir rekomenduoju vidinis ilgis batų, todėl jūs galite ne pirkti pagal įprastų batų dydį.Vidinis ilgis batų = ilgio kūdikio pėdų + (0.5-1cm).Šis kūdikis yra labiau patogūs dėvėti.Nes kiekvienas vaiko augimo statusas yra skirtingas, ir motinoms turi įvertinti vaiko pėdos ilgis, nes dydžio problema yra grąžinamas.Pirkėjas prisiima.

Sezonas Visi sezonai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
Mados Elementas TOTEM
Padas Medžiaga PU
Batviršio Medžiaga Drobė
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Prekės Pavadinimas kouma

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai