Nauja Reduced price!
2021 ALLCALL Aktyvus Smart Watch Vyrai Moterys Vandeniui Sporto Fitneso Bracele Sveikatos

2021 ALLCALL Aktyvus Smart Watch Vyrai Moterys Vandeniui Sporto Fitneso Bracele Sveikatos "Bluetooth" Smartwatch "Android", " IOS " Telefonas

€29.67

-49%

€59.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lgxige žiūrėti, vyrai smart žiūrėti, mini smart, smartwatch moterims, allcall rio filmas, gt2 "huawei", sveikatos monitorius žiūrėti, allcal, w26, 2021 smartwatch.

ALLCALL Aktyvus Smart Watch Vyrai Moterys IP68 Vandeniui Aktyvumo Seklys Fitneso Sveikatos Stebėti Laikrodį "Bluetooth" Ryšį Smartwatch "Android", " IOS " Telefonas

Ekranas ir išvaizda

*RAM : 32Mb ; ROM:32Mb *Baterija : 250mAh *Ekrano Dydis : 1.28 colių TFT *Rezoliucija : 240*240 ekrano *Riešo dirželio dydis : 255*21.8*2.6 m *Liemens dydis : 52.5*46.3*11.8 mm *Svoris : 69g

Programinės Įrangos Konfigūracija

*Andiord sistema : Parama Android 5.1 ir aukščiau *IOS sistema : Paramą "Apple" IOS9.0 arba virš *Skambučių priminimas/SMS priminimas : "Android", " IOS " stumti skambučius ir SMS turinio *Kita informacija stumti : SMS WeChat QQ "Twitter" Facebook "skype" ir kitų rūšių tiesioginio *WeChat Sportas : Prisijungti WeChat Sporto Lyderių (gali būti pritaikytas privačių WeChat Oficialią Paskyrą) *Jutiklio funkcija : Dinaminis,širdies ritmą, Deguonies,Kraujo spaudimui,EKG

Multi-sporto režimas

Bėgimas,Pėsčiomis,Žygiai,Dviračiais,Baskeball,Plaukimo,Badmintono,Pingpong,Futbolo ir kt.

Speciali funkcija parama

Gamyklinių duomenų atstatymas \ "Bluetooth" telefonas \ Žiūrėti dial \ Alipay \ Žingsnis gabaritas \ kalorijų \ Judėjimo atstumas \ laiką \ Pakėlė ranką prieš ryškus ekranas \ bell pakeisti \Protingas gestas operacija \ Miego stebėjimo \ bėgių kelio \ muzikai \ Telefono skambučius, primindamas, \ Pranešimą priminti \ Sėdimas priminti \ Žadintuvą priminti \ Nuotolinio valdymo nuotrauką \ Rasti žiūrėti \ Rasti mobilųjį telefoną \ Ratuką perjunkite \ Dial kalbos perjungimas \ Žiūrėti tema, keitimas \ Judėjimo modelius \ 24 valandų realiu laiku širdies ritmo \ Kraujo spaudimas \ Kraujo deguonies \ ekg \ "Bluetooth" pavadinimas \ Daug kalba \ Įkrovimo dokas \ OTA atnaujinimo .

Kalbos

Rusų,Ispanų,Turkų,Hebrajų,Graikų,Vokiečių,Italų,Čekų,Japonų,Prancūzų,Lenkų,Tajų,Supaprastinta Kinų,Tradicinė,Kinų,Suomių,Anglų,Olandų,Portugalų,Prancūzų, Ispanų,Arabų.

Pakuotė

Smartwatch x 1 Įkrovimo Dokas x1 Vartotojo Meniu x 1

Pastaba: Jei žiūrėti negali būti prijungta prie mobiliojo telefono ar ryšys yra nutrūkęs, (prašome pabandyti tokį sprendimą)

1.Prašome ignoruoti ar pamiršti laikrodžius, kurie buvo prijungtas sąraše "bluetooth" mobiliojo telefono (PS: ryšys tarp laikrodžio ir mobiliojo telefono yra realizuojama per APP, nėra būtinybės prijungti "Bluetooth" atskirai, tiesiog įjunkite "bluetooth" funkciją mobiliajame telefone.) 2.Prašome iš naujo paleisti žiūrėti dar kartą. 3.Išjunkite "Bluetooth" mobiliojo ryšio telefoną ir jį įjunkite. 4.Prašome pašalinti prijungtas žiūrėti PROGRAMĖLĘ, iš telefono ir atsisiųsti dar kartą. 5.Prašome ignoruoti ar pamiršti laikrodžiai, laikrodžių PROGRAMĖLIŲ sąraše telefono, ir vėl juos.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo.Priešingu atveju, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3. Numatytasis pasirinkimas iš www.butautu.lt Standartinis Pristatymas!Paprastai,10-60 dienų pasiekti į paskirties vietą, įvairių šalių atvyko skirtingu metu! 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

Po pardavimo paslaugos

1. Mes tikimės, kad mūsų produktai visada gali padaryti jus patenkinti! 2. Jei ten nieko blogo, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, internetu sistema arba el. paštu per 3 dienas nuo atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai. 3. Jei nesate 100% patenkintas kokybės prekių, ir reikia grįžti, arba keistis, padaryti per 7 dienas po atvykimo, ir jūs esate atsakingas už laivybos mokestis.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū! 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3. Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, ir mes paramos ir Didmeninės, ir Dropshipping.

Susisiekite su mumis

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti atidėti atsako ne verslo laikas.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą.Turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su manimi.

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?A: Mes priimame visų mokėjimo metodas, kuris www.butautu.lt priimti.Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.Q: Ar šis produktas ateiti su dėžutė?A: Taip,ji ateis į tavo langelį.Q: aš esu perpardavinėtojas.Norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Kalbos Indonezijos
Sertifikavimo CE
Sistema Android OS
Darbas 2 Vivo, KOLEGA, Garbę, Xiaomi, Realme,UMIDIGI
Rezoliucija 240*240
Tinklo Režimas NĖRA
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Kalba 4 Suomių,Anglų,Olandų,Portugalų,Ispanų,Arabic
Bylos Medžiaga LYDINYS
Prekės Pavadinimas ALLCALL
Darbas 1 "iPhone", "Android", "Huawei", "Samsung"
Riešo dirželio dydis 255*21.8*2.6 mm
Stilius Sportas
Specifikacijos 3 relojes inteligentes para hombre 2021
Jutiklio Funkcija Dinamiškas,širdies ritmą, Deguonies,Kraujo spaudimui,EKG
Kalba 3 Tajų,Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų
Specifikacijos 4 Moterų, Vyrų, Vaikų Kalėdų atminimo diena Naujųjų Metų dovanos
Mechanizmas No
Garsiakalbis aukštos kokybės garsiakalbis
Specifikacijos 2 2021 smart laikrodžiai
Svoris 69g
SIM Kortelės Prieinamos No
Liemens dydis 52.5*46.3*11.8 mm
Funkcija Apšvietimas
Pakuotė Smartwatch x 1,Įkrovimo Dokas x1,Vartotojo Meniu x 1
Juostos Medžiaga Silikagelis
RAM 128MB
Kita informacija stumti SMS WeChat QQ "Twitter" Facebook "skype" ir kitų rūšių tiesioginio
mikro Triukšmo mažinimo micro
Specifikacijas 1 smartwatch vyras moteris
Baterija Nuimamas No
Baterijos Talpa 220-300mAh
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Dydis 1.28 colių
Grupė Nuimamas No
Suderinamumas Viskas Suderinama
PROCESORIAUS Modelis mtk2502d
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Tipas Dėl Riešo
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
"Bluetooth" "Bluetooth" Ryšio 3.0,Bluetooth 4.0 LE
Ekrano Formos ROUND
Kalba 1 Rusų,Ispanų,Turkų,Hebrajų,Graikų
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Kilmės KN(Kilmės)
Andiord sistema Parama Android 5.1 ir aukščiau
atsparus vandeniui IP68 Vandeniui
Kelis Ratukus No
GPS No
ROM 128MB
Kalbos 2 Vokiečių,Italų,Čekų,Japonų,Prancūzų,Lenkų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai