Nauja Reduced price!
Laiškas Antklodė Raides, Mano Sūnus ir Dukra, Išreiškia Meilės, Antklodė, 3D Minkšta Flanelė Mesti Antklodę Skatinti ir Meilės Dovana

Laiškas Antklodė Raides, Mano Sūnus ir Dukra, Išreiškia Meilės, Antklodė, 3D Minkšta Flanelė Mesti Antklodę Skatinti ir Meilės Dovana

€11.19

-40%

€18.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: antklodė mano, pūkinė antklodė, antklodė sofa, efi jutiklis, afrikos spausdinti antklodė, 7inch automobilio stereo, antklodė king size, lovatiesė antklodė, vilnos antklodė, 893rr.

Laiškas Antklodė Raides, Mano Sūnus ir Dukra, Išreiškia Meilės, Antklodė, 3D Minkšta Flanelė Mesti Antklodę ant Lovos Namų Tekstilės Skatinti ir Meilės Dovana

Specifikacija: Produkto pavadinimas: Laiškas Antklodė

Medžiaga: poliesteris + medvilne

Sezonai: pavasaris, vasara, ruduo, žiema

Dydis:

130x150cm

150x200cm

Minkštas dovana – tai super minkštas flanelė antklodė yra mąstantis dovana savo dukra ir jūsų sūnus.Šiame antklodė yra ne tik atneš šilumos, tačiau taip pat perteikti jausmas, šypsena, drąsos ir meilės.

Puiki sofa-lova, antklodes įvairių dydžių gali patenkinti jūsų poreikius.Šios antklodės yra puikus iškylos parke, žiūrėti TELEVIZORIŲ, ilsėdamiesi ant sofos, sėdi ant sofos ar kaip stilinga lovatiesė.

Unikalaus dizaino koncepcija: siuvinėjimas modelis suteikia žmonėms patogus, kvėpuojantis ir prabangus jaustis, kurios labai tinka ištisus metus naudoti.Kiekvieną antklodė yra išspausdintas su aukštos kokybės poliesterio, kuri turi gražią spalvą, blizgesį net ir po plovimo.

Lengva priežiūra – mašinos plauti šaltame vandenyje, nugara.Venkite tiesioginio šildymo.Nenaudokite baliklio.Pagaminti iš ne susitraukiantis audinio.

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida asortimentą, 1-3 cm.

Pakuotė:

1 x antklodė

1 x saugojimo krepšys

Naudoti Namuose
Funkcija nešiojamieji
Stilius Modernus
REITINGAS Kokybė
Technics Neaustinių
Formos Stačiakampis
Tipas Koralų Vilnos Audinys
Rinkinys Tipas No
Modelio Tipas Kita
Modelis SPAUSDINTI
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Sezonas Pavasario/Rudens
Modelio Numeris laiškas antklodė
medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 920 G
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai