Nauja Reduced price!
Rožinė Moterų Suknelė Aukštos Obcasie Gėlių Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Modernios Sienos Meno Tapybos Drobės Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro

Rožinė Moterų Suknelė Aukštos Obcasie Gėlių Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Modernios Sienos Meno Tapybos Drobės Sienos Nuotrauka Už Kambarį Dekoro

€2.53

-38%

€4.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pet pūstuvas džiovintuvas malaizija, pet taros geocaching, pet drabužiai, luis vuitton, peru vestuvių puokštės, pet kalėdų dress širdies, te 2015 psp rom parsisiųsti, pet kibirą vandens valytuvas, pet, aliuminio aušinimo padas, naminių šunų antkaklis pollyester.

Tinka scena: Gyvenamasis Kambarys ; Vaikų Kambarys ; Miegamasis ; Virtuvė ; Bar ; Studijų Kambario, Biuro, ir t.t.

Produkto savybės: atsparus Vandeniui ; Galima ilgą laiką

Transportavimo Pakuotė: Vamzdžių Paketas

Vartotojų Didelis Keturių Apsaugoti=Patikinti, Pirkiniai

Jei produktas neatitinka jūsų reikalavimų, jūs galite susisiekti su mumis, keitimo ar grąžinimo, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo, yra sėkmingas.Prašome patikrinti, pristatymo adresą, prieš užsakant.

2.Mes paprastai naudoti www.butautu.lt Standartas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir E-paketinio siųsti užsakymus, jei norite naudoti kitą kurjerių bendrovių, prašome susisiekti su mumis.

3.Oras Muitinės turės įtakos užsakymo pristatymo laiku.Jei yra vėluojama, prašome susisiekti su manimi, jei norite išplėsti savo Transporto apsaugos laikotarpį.

APRAŠYMAS: sienos meno tapybos drobės plakatai ir spausdina sienos nuotraukas kambarį drobė meno Nordic plakatas, vaikų kambarys drobė spausdina miegamasis pop art namų dekoro

Kilmės KN(Kilmės)
Rėmelio režimu Neįrėminti
Originalus No
Prekės Pavadinimas VERASUN
Drobė Menas Drobė Psoter
Procesas hd spausdinti
Formos Vertikalus Stačiakampis
Paramos Bazės Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Sienos Menas Quadro
Namų Dekoras plakatai ir spausdina
medžiaga Drobė
NUMERIS VR-D128 D129
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Stilius Modernus
Rėmas No
Dalykai Natiurmortas
Scenos Miegamojo Puošmena
Forma Vieną
Modelio Numeris Drobė, tapyba
Tipas Drobė Spaudiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai