Nauja Reduced price!
90 Cm X 40 Cm Macrame Sienos Meno Rankų darbo Medvilninio Sienos Kabo Gobelenas su Bohemija, Namų Vestuvių Sodas Šalies Apdaila

90 Cm X 40 Cm Macrame Sienos Meno Rankų darbo Medvilninio Sienos Kabo Gobelenas su Bohemija, Namų Vestuvių Sodas Šalies Apdaila

€27.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: saulėlydžio gobelenas, japonija gobelenas, kaktusas gobelenas, siaubo gobelenas, gėlių siuvinėjimas, kilimas sienos, japonijos gobelenas, sodo gobelenas, 3d užuolaidų, augalų gobelenas.

Aprašymas

Tai yra "Pagamintas pagal Užsakymą" produktas!!

Tai bus rankų darbo, ypač už jus, todėl prašome atkreipti dėmesį, kad esant dideliam apkrovimui, užsakymų gali užtrukti 3-4 savaites į laivą.Jei turite kokių nors klausimų apie tai, tvarkyti laiko, ar reikia savo daiktus, greitai, prašome tiesiog atsiųskite mums laišką ir mes pamatyti, ką mes galime padaryti, siekiant padėti!!

Jis pagamintas iš 100% medvilnės verpalai!Jei turite bet kokių vartotojo reikalavimų, atsižvelgiant į dydį, spalvą ar formą, tada prašome tiesiog susisiekite ir mes stengiamės patenkinti visus prašymus!

Šis gabalas priemonės, maždaug:

90cm x 40cm

Prašome atkreipti dėmesį, - tai yra savo modelius ir dedamos pastangos laikytis matavimai, tačiau su sąlyga, nes jie yra pagaminti pagal užsakymą, kiekvienas iš jų skirsis.

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite bet kokių klausimų dėl prekės ar pašto!!!

Laimingas pirkinių :)

Modelis vientisos spalvos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai