Nauja Reduced price!
6.5-7mm Juoda Originali Akoya Dirbtiniu būdu išaugintų Perlų Ausies Stud Auskarai 925 Sterlingas Sidabro

6.5-7mm Juoda Originali Akoya Dirbtiniu būdu išaugintų Perlų Ausies Stud Auskarai 925 Sterlingas Sidabro

€40.80

-44%

€74.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: suknelė keisti kainas, asimetrinė suknelė plunksna, suknelė rudenį blauzdos etninės, suknelė arabų tiulio spalva, mygtukas vartų atidarymo wifi, suknelė jubiliejų produkcija, kultas individualumą džinsai, cr-x ekstruderiu atgal plokštė, mygtukas įrankių opel astra j.

Pagrindiniai Akmens Apdorojimas:Dažymas

Metalo Grynumas:925 dalys už 1000

UPC:netaikoma img {max-width: 100%;}

Produkto Pristatymas:

Šią gražią porą Japonų Akoya dirbtiniu būdu išauginti pearl stud auskarai yra sumontuoti ant elegantiškas 925 sterlingas sidabro.Puikiai tinka tiek vakare ir dienos metu dėvėti.

Padaryti labiausiai elegantiškas pristatymas galimas,visi perlų papuošalai yra supakuotas į gražūs papuošalai dovanų dėžutėje.

Pažadame, jie yra 100% Akoya dirbtiniu būdu išaugintų perlų ir 925 sterlingas sidabro.Jei ne,mes esame pasirengę dešimt kartų kompensacija.

Visos nuotraukos objektas yra materialus objektas.Tačiau,dėl skirtingų monitorių,nuotraukos spalvos ir fizinio spalva bus šiek tiek klaidų.Prašome kreiptis į smulkmenas produkto specifikacijas.

Kokių nors klausimų ar problemų,tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.Mes stengiamės tarnauti jums.

Pearl Prekės SMAKRO Modelio numeris EP17001567 Tipas Akoya dirbtiniu būdu išaugintų perlų Blizgesį Didelis Spalvų Juodos spalvos(dažai) Paviršius lygus su šiek tiek fizinių trūkumų, Apvalios Formos Vienodumo, Labai geras Dydis 6.5-7MM Kilmės Šalis Japonija Papuošalai Metalo Sterlingas sidabras Metalo Grynumas 925 dalys už 1000 Diamond Skaičius Deimantų svoris Ilgis Apytikslis Svoris 1.27 g

Apie mus : Mes esame profesionalus pearl tiekėjo ir mes sutelkti dėmesį į žirnelių per 7 metus.Tiesiog viena paprasta idėja:suteikti klientams aukščiausios kokybės perlai už prieinamą kainą.Dabar mes turime išsivystė į tiekėjo praktiškai kiekvieną tipas pearl prieinama, įskaitant Pietų Jūros,Akoya,Taičio ir Gėlo vandens perlai.Iš laisvi perlų perlų papuošalai,pavyzdžiui, perlų auskarų,perlų vėrinį,perlų žiedas,perlų apyrankės,perlų sagė ir pan.Be to,mes galime padaryti pasirinktinį užsakymus mūsų klientams.

Mokėjimas : priimame tik Paypal.Tai labai patogu ir saugu.

Pristatymas : Paprastai, mes išsiųsti prekes per 48 valandas ir Ji trunka apie 7-10 darbo dienų MUMS ir 10-20 darbo dienų, kitose šalyse.Jei norite, kad greičiau laivybos, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Grąžinimas : užtikrinti savo pilną ir visišką pasitenkinimą,savo klientams siūlome 30 Dienų grąžinimo politika(išskyrus pagal užsakymą prekės, kad jūsų prašymu).100% pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvienos prekės.Rufund/mainų per 30 dienų, jei nepasitenkinimą.Jūs tiesiog atsiųskite prekės grįžti į pradinę būklę,tada jums bus gauti savo pinigus atgal arba mainų punktas.

Lytis MOTERIS
Pearl Tipas Akoya Perlai
Pagrindiniai Akmens Spalva juoda
Pagrindiniai Akmens Kūrimas Kultūringas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Tvirtinimas drugelis
Proga Šalis
Temos grožis
Formos\modelis ROUND
Prekės Pavadinimas DAYOUHUI
Pagrindinis Akmuo akoya
Metalo Sidabro
Stilius Stud
Pažymos Tipą CCGTC
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Bauda ar Mados Bauda
Sąlyga Naujas su žymės
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Dydis Vienam Pearl 6-7mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai