Nauja Reduced price!
150Pcs Prarasti Briaunotas Bicone Stiklo Kristalų Tarpiklis Karoliukai Pakabukai Blizga 4mm Mėlyna

150Pcs Prarasti Briaunotas Bicone Stiklo Kristalų Tarpiklis Karoliukai Pakabukai Blizga 4mm Mėlyna

€1.36

-10%

€1.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mk10 realybe, rankoves t400, žiedai princas, rankoves shvi, rp žiūrėti vyrai, kištukas 3 8 ldr, sellfy stick, variklio oro 5v, tahoe rankena.

Spalva: Blizgus Mėlyna Medžiaga: Stiklo Kristalų Dydis: 4mm

Skylę 0,9 mm

Keitimas:1 colis=25.4 mm arba 1 mm=0.0393 colių Kiekis: PASTABA: Nuotraukos, kurių buvo imtasi realių išteklių baltos šviesos efektų,todėl gaminti

gali būti mažas dydis ir spalvos skirtumas KOMPIUTERIO ekrane,prašome kreiptis į dydį imformation

dėl aprašymų.Taigi, prašome suprasti, tai prieš siūlymą,Ačiū!

Pakavimo Detalę :Kiekvieną nutartį siunčiamas atlikti, naudojant Burbulas voką arba multil ayer dėžutėje.Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieną klientams'hand.

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.butautu.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Prekės Forma Bicone
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Tipas NĖRA
Modelio Numeris 2
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Pavadinimas HCJBAB
medžiaga Crystal
Prekės Svoris 20g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai