Nauja Reduced price!
Mosky BE5 Multi Gitaros Efektu Pedalas 5In1 Buferis + Overdrive + Stiprintuvas + Iškraipymo + Delay efektą Tiesa Apeiti

Mosky BE5 Multi Gitaros Efektu Pedalas 5In1 Buferis + Overdrive + Stiprintuvas + Iškraipymo + Delay efektą Tiesa Apeiti

€39.61

-25%

€52.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: nedelsiant gitaros pedalas, subaru turbo žarna, buferio gitaros pedalas, ej206, nedelsiant bosas, gitara, buferio pedalas, nagų medžiaga, kokko gitara nedelsiant, tube overdrive, juoda overdrive.

Bendras poveikis pedalas su 5 efektų, įskaitant trukmę, distortion, overdrive, stiprintuvas, buferis.Visi efektai yra sukurti su true bypass switch.

Delay-- Natūralaus skambėjo vėlavimo analoginis tiesioginio signalo kelias, ir palaiko sauso/šlapio signalo santykis(Mix), nedelsiant atsiliepimai(Repeat) ir vėlavimo laikas(Vėlavimas) kontrolę.

Iškraipymo-- Pagrįstas Pro Co Žiurkės iškraipymas, ir palaiko iškraipymo, produkcijos kiekio(Apimties), dažnis(Filtras) ir iškraipymo suma(Iškraipymas) kontrolę.

Overdrive-Suteikia jums prieigą prie šiltas ir amp-kaip overdrive, kad'sPresssensitive, ir palaiko produkcijos kiekio(Lygio), dažnis(Toną) ir overdrive suma(Ratai) kontrolę.

Stiprintuvas-- tikslią poilsio LPB-1 grandinę, kuri naudojama amžiaus overdrive 1968. Įdėti stiprintuvas atitinka bet kokio poveikio suteikti impulsą ir apibrėžimas, pagerinti įgyti ir susikaupimo jūsų amp.

Buferis-- aktyvus elektroninių grandinių, kuris išlaiko savo gitara signalas stiprus ir saugo dažniai savo gitaros garso.Jei turite ilgą pleistrą virvėmis arba krūva efektų pedalai, ar pedalas su silpna gamyba, buferis gali padėti gauti jūsų garso atgal į grynojo tono jūs ieškote.

Techniniai duomenys:

Maitinimas: DC 9V maitinimo adapteris (nepridedamas)

Prekės Svoris: 512g/ 18oz

spalva: mėlyna indigo

medžiaga: metalas

dydis: 23 * 6.8 * 3.8 cm/ 9.1 * 2.7 * 1.5 colių

Pakuotės Turinys:

1 * Poveikio Pedalas

1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Pastaba:

Prašome naudoti maitinimo adapteris, kurių poliškumas yra teigiamų polių ribų, ir neigiamas polius viduje.Kitu atveju produktas gali neveikti tinkamai.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kištuko Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai