Nauja Reduced price!
Pilnas Draudimas Ekrano Apsaugos Huawei P20 30 Pro Mate 20 Lite Ekrano Apsaugos Huawei Honor 20 Ne Pro Stiklo/Hidrogelio Filmas

Pilnas Draudimas Ekrano Apsaugos Huawei P20 30 Pro Mate 20 Lite Ekrano Apsaugos Huawei Honor 20 Ne Pro Stiklo/Hidrogelio Filmas

€1.52

-10%

€1.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: garbės 20 lite beskeveldris stiklas, filmas "huawei" 30 pro, filmas hidrogelio, garbės view30 pro, stiklo honor20, už garbę 20 stiklas, 20 garbę, hidrogelio 30 pro, stiklo garbė 30, filmas garbę 20.

Pardavimo punkte: 1. Tai yra revoliucinis produktas; 2. Originalus importuotų specialiais optiniais TPU medžiagos, visu lenktas ekranas, visiškai skaidrios konstrukcijos, kaip "ploni" kaip nematomas, atkurti pliko metalo jaustis. 3. Tinka sandariai į ekraną, ir silikono danga efektyviai sugeria likusios dulkės ir cilia. 4. Nematoma apsaugine plėvele, patogus touh jausmas, 100% tikslumo ir jautri liesti, automatinė extaust, jokių burbuliukų; 5. Super aišku.Šiltas priminimas: 1. Žiūrėti vaizdo įrašą kelis kartus, prieš pradėdami diegti filmas; 2. Šią apsauginę plėvelę nereikia padėties nustatymo artefaktus, nes filmas pats yra padėties ženklas.Jūs galite tiesiog ašara padėties ženklas, kad ji atitiktų ekraną ir įklijuokite jį.Jei tai nėra suderinta, jūs galite pakartotinai pritaikyti jį tol, kol ji yra suderinta.Šis projektas yra labai praktiška ir patogu.Žiūrėkite video konkrečias operacijas; 3. Jei yra įbrėžimas ant ekrano įklijavę jį, jis bus suremontuotas ir pašalinti automatiškai, kas antrą dieną ar dvi.Pakuotė: 1 vnt x screen protector, 1 vnt x valymo rinkinys (Pastaba: Be grandiklis.Į grandiklis, gali būti pakeistas bet kuriuo sunku kortelės, pvz., autobusų kortelė, banko kortelės)

Tai hidrogelio filmas?

Ne, tai ne hidrogelio filmas, ir tai nėra stiklo plėvelė.Jis yra pagamintas iš TPU ir gyvūnų, taip pat minkštas ir patvaresni.

Kokie privalumai šią prekę?

Tai yra daugiau sprogimų ir lengva operacija.Medžiaga yra patvaresni.Ir tai apsauginės plėvelės nereikalauja padėties nustatymo artefaktus, nes filmas pats yra padėties ženklas, todėl yra lengva operacija.

Ar aš turiu naudoti scrapter?

Taip, tai, kad filmas geriau prilipti prie ekrano.Ir scrapter gali būti pakeistas bet kuriuo sunku kortelės, pvz., autobusų kortelė ir banko kortelė.

Suderinama Huawei Modelis 30
Telefonas Suderinamas Prekės "Huawei"
Tipas Priekinė Plėvelė
Prekės Pavadinimas smilyou
medžiaga TPU+PET
Edge-to-edge Aprėptis taip
didmeninė parama
Dropshipping parama
Naudoti mobilusis telefonas
Spalva Skaidrus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai