Nauja Reduced price!
Universalus Oxyhydrogen Dujų Degiklio Liepsna Ginklą su Vario Didelis Antgaliai HHO, Poliravimas, Suvirinimo Aparatas

Universalus Oxyhydrogen Dujų Degiklio Liepsna Ginklą su Vario Didelis Antgaliai HHO, Poliravimas, Suvirinimo Aparatas

€23.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vandenilio hho, reglamentas, dujų hho, Reguliuoti Greičio, stpa lenkijos mašinos, vandenilio fakelas, hho fakelas, metalo lenkijos mašinos, hho rinkinys, oxyhydrogen fakelas.

Universalus oxyhydrogen dujų degiklio Liepsna Ginklą su Antgaliais HHO, Poliravimas, Suvirinimo Aparatas

Spalva: Mėlyna, Violetinė (spalva bus pateikti atsitiktine tvarka) Turimos dujų taikymo sritis: Dviejų dujų mišinys, vienas turi būti Deguonies, kitu gali būti Vandenilis, gamtinių dujų ir suskystintų dujų, ir t.t.Jis yra plačiai naudojamas kaip suvirinimo priemonė, kai kuriais atvejais, Papuošalai tvarkymas, kabelių remontas, grūdinimas, ir taip pat, ji taip pat gali būti šildymo, atsikratyti dažai korpusas, atsparus vandeniui statybos ir tt.

Liepsnos Ginklą

Antgaliai

Aprašymas:

• Fakelas yra specialiai sukurtos mūsų ir gamyklos oksi vandenilio liepsnos generatorius; • Jis yra geras, patikimas, saugus ir išskirtinį, kuri gali būti atskirta nuo imitavo produktai; • Jis yra sudarytas iš fakelas įstaiga, purkštukų, vožtuvų, laikymo ir vidiniai saugos įrengti.Savybės: • Medžiaga: žalvaris chromuotas; • Vario antgalis: Vario antgalis yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką; • Flashback iškroviklis viduje, daugiapakopiai dujų valymo ir filtravimo įrenginį ir paspausti vamzdis sąsaja; • Pagrindinė medžiaga yra aukštos kokybės žalvario ir ryškus chromo danga; ir rankena pagaminti iš pasaulio top " naujas aukštųjų technologijų itin didelės skaidrios, super kietumas, super atsparus korozijai bei itin senėjimo atsparios medžiagos; • Subtilus išvaizdos dizaino, tikslių adata-vertė reglamento ir profesinės gamybos;

Informacija

① Prisijungti įvairių antgalių ② Priekiniai kūno iš fakelas , flashback iškroviklis viduje, reguliuoti srautą ir liepsnos kontrolės vožtuvas (pasukite pagal laikrodžio rodyklę, uždaryti). ③ Vožtuvas kontrolės liepsnos ④ Kontrolės rankenėlę, kai liepsnos ⑤ Touch valdymo rankenėlę ⑥ Rankena karka, specialiųjų aukštųjų technologijų skaidrios medžiagos, spalvos, stiklo smėlis viduje viduje filtras. ⑦ Bendras dujų, dujų vamzdžių-tai aukštos kokybės PVC vamzdžių. ⑧ Užsukamu plombavimo iki dujų vamzdis ⑨ Antgalis (1.0 mm 250L/H -500 L/H dujų srautas) ⑩ Lentynos, už lentynų degiklį, taip pat keičiant antgalį kaip raktu.

Pakuotė:

Pastaba: • Įvairių modelis antgalis skleidžia skirtingo dydžio liepsna, nuo mažų iki didelių, yra pinhead, modelis A, B modelis, modelis C, D pavyzdys, labai ilgas, didelis antgalis ir specialus antgalis. • Akrilo poliravimo, pasirinkti antgalis pagal medžiagos storį.Apskritai, mes rekomenduojame modelis A, B 60A 300W generatorius, modelis B, C, 70A 350W generatorius ir modelis C aukščiau už 120A 600W generatorius.Jei naudojant multi-žibintuvėlis, pasirinkti antgaliai patirtis.Naudojimas: 1.Įdėkite dujų vamzdžių ir varžtų sandariai; jungtinis dujų, paprastai yra 0,5 m nuo dujų vamzdžio flashback gesintuvo, ir atstumas tarp flashback gesintuvo ir dujų išleidimo paprastai 1.5-5m.Prisijungti ir paspauskite kiekvienas dujų vamzdžio bendras susijusi su oksi vandenilio liepsnos generatorius. 2.Pasirinkti antgaliai patirtis, ir užrakinti sraigtą.Jei jūs neturite patirties, jūs galite stebėti liepsnos po apšvietimo, gaisro, ir pabandykite skirtingų antgalių, nuolat, kol rasite tinkamą liepsna. 3.Atidaryti mašiną, ir prieš laikrodžio rodyklę nusukite vožtuvas lengvai 15-30seconds.Po to nusausinti orą dujų vamzdžio, ir tada šviesos dalis, šalia dujos lizdo lengvai su dujų degiklio, arba elektronų taškų. 4.Galite nustatyti tinkamas liepsna naudoti. 5.Po to, kai jūs jį naudoti, pagal laikrodžio rodyklę suktis vožtuvo rankenėlę lengvai uždaryti ugnies.Dėmesio: • Jums reikia užrakinti liepsna antgalio priekyje, tuo pačiu metu užrakinti dujų vamzdžių galų gale.Pistoletas, kėbulo ir kitos dalys, susijusios su mašina neturi nuotėkio.Jei nustatoma, kad, prašome pataisyti arba pakeisti nauju nedelsiant. • Dujų vamzdis standartas: Išorinis skersmuo 6mm, storis 1mm, aukštos kokybės, šarminis atsparios, didelio slėgio ir senėjimo atsparus skaidrus, minkštas žarna.Siekiant užtikrinti asmens saugumą, menkavertis žarna neturi būti naudojamas. • Kai apšvietimo, gaisro, ar atkreipti dėmesį į liepsną kryptimi, niekada akis į žmogaus kūną ar bet kokių degių ir sprogstamuosius gaminius. • Built-in flashback gesintuvo turi tarnavimo laikas, jei flashback gesintuvo rastas gedimas, prašome nedelsiant remontuoti ar pakeisti nauju. • Jei ginklą ar flashback iškroviklis yra nustatyta, kad blokuoja oro arba senėjimo, prašome pataisyti arba pakeisti nauju nedelsiant.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ID-16209/16207/16205/16204/16206/16208
Prekės Pavadinimas VING

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai